Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis miért nem kellek egy pasinak sem?
Figyelt kérdés
Voltak már 3 barátom, de hosszú távra nem kellettem egyiknek sem, nem voltak szerelmesek belém. Mások szerint nem vagyok csúnya, szépnek tartanak, én átlagosnak tartom magam. Nem nagyon vannak bőrhibáim. Visszahúzódó,csendes és kedves vagyok. A kapcsolataimban is hiába voltam megértő és kedves, mégsem értékelték. L/202013. máj. 25. 13:34
1/20 anonim válasza:
Egy képet dobhatnál, mert így nem sok értelme van.
2/20 anonim válasza:
Mert nagyon válogatós vagy, és csak a legjóképűbbeket veszed észre.
3/20 anonim válasza:
Én értékelnélek, de nem mintha számítana. Ilyen nőt keresek, de nagyítóval sem találok. Visszahúzódó vagy, ez nem mindenkinek tetszik. Akinek viszont igen, az meg fog becsülni és érdekesnek fog tartani.
4/20 anonim válasza:
Hogy nézel ki? Egy képet esetleg láthatnánk?
5/20 anonim válasza:
mi köze ennek a képhez?
nem azt kérdezte hogy jól-e néz ki.
Keress tovább, mert átlagban a belevaló csajokat szeretik. Nem a külsőddel van gond, hanem inkább azzal, hogy a belsőd kevés nekik, és ezzel sincs gond, csak rossz embere k között keresgélsz.
6/20 Költőnő? válasza:
nem lehet általánosítani, mert mkinek más kell. Lehet, h nekik túl szolgalelkű vagy vagy ki tudja.
7/20 anonim válasza:
Ezek mind szép, és jó tulajdonságok, de hol vannak a negatívak? Nem hiszem, hogy nem ezek miatt nem kellettél nekik... kis önkritikád lehetne azért :)
8/20 anonim válasza:
persze engem is mindenki jóképűnek tart, amikor felmegyek chatrulettre akkor meg mindenki instant nyomja ki a dolgok ahogy meglátja a pofám :D
9/20 anonim válasza:
egyszerű a válasz: a selejtek közé tartozol. ez van, fogadd el. remélem egy pasinak se fogsz kelleni.
10/20 A kérdező kommentje:
Az utolsó jó egy nagy bunkó vagy, nem hiába vagy 18%-os.
2013. máj. 25. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!