Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálok rosszul? Lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul? Lehet hogy túlságosan nyomulok? Mit tegyek hogy jobban "kelljek" neki?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel megismerkedtem, találkozgatunk néha és msn-en beszélgetünk. Én mindig figyelek arra amit ő mond, és próbálok neki örömet okozni amikor csak tudok. Bókolok, ha kell, meghallgatom ha gondja van, és elég gyakran elmondom neki hogy mennyire jó vele. Van is eredménye, de mégsem olyan mértékű amit várnék. Szeretném jobban érezni hogy szüksége van rám.
2010. jan. 1. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:

sztem ehhez idő kell, mig megismerj 1 embert.

csináld azt amit eddig csináltál , majd be érik a gyümölcs

2010. jan. 1. 16:04
 2/4 anonim ***** válasza:

elég ismerős amit leírtál...:D

hány éves vagy?és a bnőd hány éves?

2010. jan. 1. 17:13
 3/4 A kérdező kommentje:
én 22 vagyok,ő 21
2010. jan. 1. 20:38
 4/4 A kérdező kommentje:

Valaki segítsen, ha tud...

Szükségem lenne rá...

2010. jan. 3. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!