Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akart tőlem valamit vagy nem?
Nézd, valószínűleg félre ismerted ezt a pasit. Ha más nem, barátkozni biztosan akar, különben nem keresne. Ezért szerintem ha van kedved menj el legközelebb abba a buliba amire ő is megy és amiről kérdezi, hogy te is mész-e. Amikor ott vagy, odamész hozzá, köszönni biztos fog. És ne vedd magadra hogy flegma. Lehet hogy nem akar az lenni, csak béna. Beszélgess vele, ha nem akar, vagy fura, akkor meg egyenesen kérdezd meg tőle, hogy mi baja van veled, és nem érted, hogy folyton hív téged, akkor kedves, élőben meg olyan furcsa. Nem kell tőle félni, fogd karon és vidd el olyan helyre ahol halljátok is egymást, és nem zavarnak, és egyenesen kérdezd meg, és legyél vele kedves. majdcsak kinyögi mi a helyzet. :)
sok sikert :)
Első vagyok.
Nézd, többet nem tudok tanácsolni, hogy akkor is ezt tisztázod vele. Mármint ha legközelebb beszéltek, hogy figyelj xy. én észrevettem, hogy néha, mint most is nagyon kedves vagy velem, és jót beszélgetünk, néha viszont úgy érzem hogy észre sem akarsz venni. Lehet hogy rosszul látom, de légyszi mondd el miért van ez így. Akkor rossz kedved van és nem akarsz senkivel beszélni? vagy máson jár az eszed? Más nem mondta még hogy néha úgy viselkedsz mindtha le akarnád rázni az illetőt? Ha ezeket egyenesen megkérdezed tőle, akkor ez nem nyomulós, és nem is hisztis, hiszen normális hangon érdeklődsz valamiről, amit nem értesz. A férfiak néha furcsák, pedig sokszor van rá ésszerű magyarázatuk. Akkor sem akarnak beszélgetni, ha valamin elmélkednek, vagy ha valami éppen bántja őket, vagy valami probléma van... még azzal is lehetnek hidegek, akiket egyébként szeretnek. van ilyen pasi. Ez nem baj, csak jó ha az ember tudja, mert akkor nem veszed magadra, és nem gondolod hogy veled van baja. Sőt, ha ezt megkérdezed, szerintem még örülni is fog neki, hogy érdeklődsz mi van vele, és hogy el mered mondani ha valami zavar és nem sértődsz meg.
Egyébként a "nagymenő" nagy dumás, vagy vagány férfiak is sokszor bénák azzal a nővel, aki nagyon tetszik nekik. Különösen még fiatal korban. Persze van olyan is hogy azért olyanok amilyenek, mert nem akarnak semmit az adott nőtől, ezért nem mennek messzebb.
Viszont ha ilyen személyes jellegű beszélgetési témát kezdesz, mint a miért vagy néha furcsa.. akkor azzal egy lépéssel közelebb kerülhetsz hozzá. Más irányba terelődik a kapcsolat. Persze lépni akkor is neki kell, de legalább lehetősége nyílik rá. De ezt mindenképpen nyugodtabb körülmények között kell megbeszléni, nem amikor folyton mások is bekapcsolódhatnak és megzavarhatnak.
Én már elég öreg vagyok :) így én ilyen helyzetben még azt is meg szoktam mondani, hogy nekem ez kifejezetten rosszul esik, hogy néha olyan flegma, mintha átnézne rajtam, és nem értem miért van ez... Erre mindig mondhatnak valami magyarázatot. De te még fiatal vagy, és gondolom nem szereted kiadni az érzéseidet. :)
Ne izgulj :) minden rendben lesz
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!