Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz mér végre valakim? 19 éves lány vagyok. Eddig egy pasim sem volt. Igaz volt egy srác akivel bulikban jól elvoltunk. Sex nem volt, csak petting. De ő sose akart tőlem semmit (nem akart velem járni). Ez már 1 éve tart.
De most megmondtam neki, h ennyi volt. Mivel vagy járunk vagy nem lesz semmi több. Ennek kb 2 hónapja. Azóta viszont rosszabb napjaimon előjön belőlem, h hiányzik, jó lenne végre egy barát. Akihez bármikor odabújhatok.
Sajnos önbizalmam nagyon nincsen. És nem is vagyok megelégedve magammal (kinézetileg). Amúgy van pár fiú haverom, velük nagyon jól eltudok beszélgetni.
Figyelj, legyen önbizalmad, mert az nagyon lényeges. Ha nem vagy megelégedve a külsőddel, változtass rajta;) új haj, új stílus, bármi, légy kreatív. És vedd észre magadban az értékeket, és ennek tudatában élj.
1. sokkal jobban fogod érezni magad
2. ezáltal jobb lesz a kisugárzásod
3. mások is más szemmel néznek rád.
Meg tudom érteni, h mit érzel. És még annyit tanácsolnék ( h ha eddig nem tetted) legyél nyitottabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!