Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár hete megismertem egy pasit, több napig randiztunk, majd elmeséltem neki, hogy volt egy balesetem, és sérült a lábam (csúnyán heges ), Ő ezek után már nem akart tőlem semmit, de most újra megkresett. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Na előről:) Tehát pár napig találkozgattunk,egyszer együtt aludtunk,de nem volt testi kapcsolat közöttünk.( csak csók) Nagyon vonzódtam hozzá,és éreztem,hogy Ő is így érez. Azon a reggelen mondtam el neki a balesetemet,gondoltam már itt az ideje.. Ő akkor azt mondta, hogy ez számára sokkoló és nem tud ezzel együtt élni. Bár nagyon vonzódik hozzám,és nagyon jó velem,de mégsem tud velem együtt lenni:( Azóta eltelt 2 hét,és most újra megkeresett. Egyik este eljött hozzám,együtt aludtunk,de most még csók sem volt,csak alvás és tök jót dumáltunk. Minden nap beszélünk,és ma is talizunk. Olyan, mintha el sem váltunk volna. Engem ez nagyon felkavart:(Most,akkor ez mi? Nem merek rákérdezni:(
2008. nov. 17. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha valaki újra megkeres, akkor mindenképp akar valamit. A kérdés az, hogy mit. Barátság, esetleg jóval több lehet belőle.Nálam is volt ilyesmi, mindig úgy volt, ahogy én gondoltam. :) Szóval szerintem nyugodtan rákérdezhetsz óvatosan, hogy mit szeretne tőled, miért keresett meg. Feltéve, ha ezt ő nem jelzi egyértelműen.
2008. nov. 17. 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Te őszinte voltál hozzá és közölted vele azt ami számodra fontos dolog volt és ő erre meghátrált. Nem volt szép tőle! Ráadásul utána meg ismét bepróbálkozik,hát ez kicsit durva! Ha akkor ott abban a pillanatban azt mondta,hogy sokkoló számára és nem tud ezzel együtt élni és két hétre eltünt,hááát ez valahol nagyon nem stimmel!
2008. nov. 17. 16:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát ez az..ezt nem értem én sem,akkor most miért keresett meg újra. A lényeg nem változott meg. Most már nem sokkolja(?) Nem merek rákérdezni,félek,hogy ezzel elrontok mindent,talán várnom kellene kicsit:)
2008. nov. 17. 17:23
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, hogy hirtelen sok volt Neki. Új helyzet volt ez Neki, nem tudta mit tegyen, hogyan reagálja le ezt a dolgot. Előfordulhat, hogy időközben átgondolta a dolgokat és rájött, hogy annál Te többet jelentesz Neki, mint hogy egy ilyenen fennakadjon, csak időre volt szüksége. Persze ez is csak egy eshetőség. Azért én nem haragudnék Rá a helyedben.. Várd ki, mi lesz belőle! :)
2008. nov. 17. 18:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem, egy csúnya hegről van szó, nem hiányzik az egész lábad, ami ugye mégis csak megterhelő lenne, azzal együtt élni, segíteni téged mindenhol... Ezért gondolnám azt, hogy valószínűleg még nem volt biztos az érzéseiben, amikor elmondtad neki.

Én akkor tapasztalok magamnál is ilyen érzést, hogy hirtelen hátrálni kezdek, mikor még nem tudom, mi legyen a következő lépés a kiszemeltem és köztem.

De akkor sem eltűnéssel kellett volna reagálnia. Mikor "visszatért", bocsánatot kért legalább? Mert ez annyira minimális ok a "kiborulásra"... Ennél sokkal nagyobb gondjai lesznek még az életben.

Azt ajánlom, mindenféleképpen beszéld ezt meg vele, ne érezd cikinek, most boruljon a bili, inkább mint később.

2008. nov. 17. 18:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Este itt volt..rákérdeztem. Azt mondta,hogy sokat gondolt rám és régen érzett már ilyen erős vonzódást,mint amilyet irántam érez,viszont még mindig ott az a "sokk":( amivel nem tud mit kezdeni. Felajánlotta,hogy fussunk neki újra,de ne kelljen ígérnie nekem semmit,csak legyünk együtt ameddig jól esik,és lesz,ami lesz. Erre nem tudtam,mit mondjak:( Ez nem egy ilyen "lefektetős" duma? Nekem eléggé úgy tűnt,hogy "érezzük jól magunkat",ez úgy hangzik. Bele menjek? Lehet ebből kapcsi vagy egy kaland?
2008. nov. 18. 09:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed,hogy szeret,akkor talán valami ki is alakulhat közöttetek,ha te is érzel iránta valamit. Csúnya amit most írok,de addig is amíg nincsen jobb élvezzétek az életet és addig amíg nem lovagol be fehér lovon az igaz a számodra. Az az igazság,hogy vagy megszokja a heget a lábadon,vagy pedig megszökik. Tulajdonképpen már meg is szökött,de vissza is ment hozzád. Érdekes egy fickó lehet az biztos. Hirtelen elszalad,majd visszatáncol.
2008. nov. 18. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!