Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég megismertem a neten egy srácot, randiztunk is de olyan volt a randin mintha két barát találkozott volna. Akar tőlem valamit, vagy nem?
Figyelj, ha nekem bejön egy csaj már az első találkozánál éreztetem vele. Bókolok dicsérem meg nyomulok rá (ez lehet nem a legjobb tulajom).
Ha nekem tetszik vki nem birnék várni hónapokig!
A pasik többsége,ha tetszik nekik egy lány,azt már az első alkalommal is ki szokták mutatni(nem feltétlenül úgy,hogy nagyon nyomulnak,mert az nem mindenkinek jön be főleg elsőre)Hanem pl.látni abból,ahogy rád néz,viselkedéséből stb.Ez a pasi lehet olyan,aki nehezebben mutatja ki ezt,több idő kell neki vagy egyszerűen még nem érzi azt,amit.
Bármi lehet.Ezt lehet egy találkozásból nem fogod tudni kideríteni.
Én is találkoztam már netről sráccal. Kétszer..
Első alkalommal a srác meg akart híni fagyizni, meg akart fogni a kezem, bókolt stb (más kérdés, hogy semmit nem hagytam, mert nem tetszett)
Második alkalommal első alkalommal virágot kaptam, bókokat, sok időt akart velem tölteni stb.
Szóval ha egy fiúnak tetszel, legyen az akár netes randi, kimutatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!