Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy lány nagyon ugytünik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány nagyon ugytünik hogy akart tölem valamit párhonapja csak én ezt anyira nem vettem észre mostmeg kicsit olyan mintha leszarna. Itt lehet még valami?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 01:44
 1/5 anonim ***** válasza:
hát szerintem még lehet, ha lépsz vmit. mertha túlsok idő telik el, simán lehet h kiábrándul. már mostis kezdi kb.
2009. jún. 22. 01:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát ez olyan, mint nálam.:D Én is próbáltam jelezni hónapokon keresztül a srácnak, hogy bejön nekem. Aztán kb egy hónapja elkezdett nem érdekelni, mert gondoltam nem érdeklem őt, azért nem is figyel rám, azért nem lép. Szóval most én is leszarom őt.:D De azért ha most lépne, annak örülnék.:) Úgyhogy ha lépsz felé, akkor lehet még valami.

16/L

2009. jún. 22. 08:01
 3/5 anonim ***** válasza:

A sült galamb nem fog a szádba repülni. :)

Hívd el randira. És udvarolj neki :)

2009. jún. 22. 08:55
 4/5 anonim ***** válasza:
bírom az ilyet, ugyanez volt nálam is csak én a lány helyében vagyok. Ugye elkezdtetek ismerkedni, nem értem az olyanokat akik ezt hónapokig elhúzzák. Egy randitól még nem halt meg senki, de viszont sok minden kiderült, vagyis már rég meg kellett volna tenned. Persze egyenjogúság van meg bla bla miért nem tette meg a lány, miért nem hívott el, de azért szerintem az első lépéseket a fiú tegye meg, vagy nem?Sztem gyorsan lépj vmit, csak elfogyott a türelme.amugy hány éves vagy?
2009. jún. 22. 18:04
 5/5 A kérdező kommentje:
18 leszek és természetesen fiú vagyok.
2009. jún. 22. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!