Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 5. hónapja nem tudom kiheverni az exem. Volt már valaki hasonló helyzetben?
Nem volt olyan hosszú a kapcsolat, 2,5 éves, viszont nagyon mély (számomra legalábbis). 24 éves vagyok, volt már pár kapcsolaton előtte is, mégis ezt tartottam az első szerelemnek.. Ezalatt az idő alatt volt már pár jelölt, volt olyan is, aki (bár semmilyen kapcsolat nem volt köztünk) tarolt rendesen, viszont tőle is eltávolodtam idővel. Mindig csak az exet akartam visszakapni. Természetesen nem keresem, nem is találkoztam vele azóta, találtam új társaságot, hobbit, új sportot, még egy életcélt is, de mégis elmondani nem tudom, mennyire hiányzik belőle.
Valaki járt már hasonló cipőben? Mit tettetek? Mit tanácsoltok?:)
Persze, hogy voltam. Még a kérdésem is itt van:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Egy fokkal jobban vagyok, de nálam nem nagyon segített semmi eddig.
Nagyon köszönöm a válaszaitokat. Azért tartottam sok időnek, mert mivel hasonló tapasztalatom még nem volt (egy szakítás se viselt még meg), így olvasgattam, és soknak találtam:D
3-as válaszoló: miután szétmentünk, beszélgettünk még egy keveset -amit egyébként még a kapcsolatban kellett volna.., rájöttünk, hogy mi lett elrontva és hol, én is átértékeltem az egészet, tudom mit hibáztam, mit nem. Csak folyton azon jár az eszem, hogy másodjára nem ez lenne-e a vége..:)
Én 2 éve nem vagyok túl....(3 evig tartott)
Minden szempontból az első volt nekem.
Mit csinalok hát elem az életem stbt.. semmit nem tudok csinalni probalom elkerulni, h ne lássam.. próbaltam ismerkedni. de nem nagyon jött be a dolog.. egyszer biztos eljön a nagy ő es akkor biztos elfelejtem, ebben bízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!