Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra össze jöhetünk? 12/L
A volt barátom szakított velem, mert azt mondta neki idő kell alig ismerjük még egymást.....most pedig megint udvarol,kérdezget felőlem stb....azt mondta ő még szeret, adjak neki még egy esélyt?:) én is szeretem:3
12/L
az előbi kapcsinkat tudta anyám is de most nem szólnék neki....:/
Áhh nem tudom még én sem:( de én szeretem és hát...na:'(
jó tanuló vagyok,suliba nincs semmi baj velem, itthon se, nem értem mért baj ez, nem csinálunk semmi "olyat" szval?:)
Szerintem nyugodtan élvezd a társaságát, ne csináld butaságokat. Puszit adhatsz neki, foghatod a kezét stb, beszélgessetek nevessetek.
Ilyen fiatalon még nem a szexualitásról szól a szerelem.
Nekem is már óvodában volt 'barátom' aki virágot meg ékszereket adott mindennap, átmentem hozzá és játszottunk együtt stb. Semmi baj nincs vele. :)
Rendes gyereknek tűnsz. :D Szép dolog a gyerek szerelem,kedves válaszolók. :D Egyáltalán nem ártalmas. Amikor én voltam 12,akkor is így ment.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!