Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele?

Figyelt kérdés

4 hónapja járok a barátnőmmel, egymásnak az elsők vagyunk, 16 évesek mindketten, évfolyamtársak, együtt járunk angolra ráadásul, meg még pár órára.

Valaki beköpte az egyik gyereket, mit gondol az angol tanárról, és most "nyomozás" indult, mindenkit vádolnak, így rám is került a sor, egy hazug ribi miatt. Ez a ribi elmondta, hogy elvileg én voltam ( Semmi közöm az egészhez). A barátnőm jóban van a beköpött gyerekkel, tanár jól le is cseszte őt (gyereket).. Az az információ jutott el hozzám, hogy ez a gyerek lehet megkérte a barátnőmet, hogy faggason ki én voltam-e. Pénteken randin, kb. 40-60 percig kérdezgetett keresztkérdéseket, meg, hogy úgy is kiderül, stb. Azt akarta elérni, hogy ha én voltam valljam be... Rohadtul csalódtam benne, hogy ilyenekkel foglalkozik, és nem bízik meg bennem. Mondtam is neki, hogy csalódott vagyok, hogy az én barátnőm nem hisz nekem, ráadásul kérdeztem megbízta-e valaki ezzel. Reakció : Hiszek, csak érdekelt a véleményed, nem, kibízott volna meg?

Ezen otthon jót nevettem , "érdekelt a véleményed" 1 órás keresztkérdésekre tett válaszok nem véleménynyílvánítások. Mondtam erre most tegyünk pontot.

Nagyon szarul érzem magam.. Amúgy eddig jól működött a kapcsolatunk, úgy érzem szeret is, de ez azért kicsapta nálam a biztosítékot, még bocsánatot se kért.

Tegnap este írtam neki, 20 perc múlva válaszolt azzal az indokkal, hogy hajat mosott, kérdeztem valamit, megint 15 perc múlva válaszolt, mivel elvileg a messenger nem jelezte az üzenetet, ott mondtam, ne haragudj de megyek aludni. Sajnálomot írt, egy szomorú smileyval, meg egy szeretleket szia <3

Mi a véleményetek erről?

2014. jún. 2. 17:46
 1/8 A kérdező kommentje:
Péntek este még ő írt, hogy írtam-e a gyereknek, és jobb ha elmondom neki, nem én voltam, mert később nem lesz egyszerű kimagyaráznom magam..
2014. jún. 2. 17:48
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Na de most akkor te voltál vagy nem ?
2014. jún. 2. 17:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy semmi közöm az egészhez, mit nem lehet felfogni?
2014. jún. 2. 17:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg lesznek ennél sokkal nagyobb gondjaid is az életben, ezen még csak agyalnod sem kellene...
2014. jún. 2. 18:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Jól van na , ne húzd fel magad .Nem te voltál akkor mit variálsz ennyit ? Jol válaszoltál "tegyünk erre pontot "mást nem is lehet erre mondani .Azt a ribit kire irtad /barátnőd ?/Amúgy a gyanusított az lehet aki az angoltanárnak nyalizik
2014. jún. 2. 18:11
 6/8 anonim ***** válasza:

A hazug ribi is lehetett ,most megint ott elolvastam hogy volt :-)

Szóval ne izgasd magad ezen nincs értelme .Barátnőd irta hogy szeret ez a lényeg .

2014. jún. 2. 18:23
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

A ribi az egyik csaj aki rám próbálta kenni az egészet.

2014. jún. 2. 18:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Dugd meg a ribit vagy a barátnőd
2014. jún. 2. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!