Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még belefér? Vagy szakítsak vele?
Tegnap a pasim megvádolt azzal,h megcsalom. Féltékenységének oka az volt,h egy fiú bejelölt féjszen és én elfogadtam. A csávó egy barátnőm új pasija és ezt mondtam is neki. Ő meg erre elkezte,h ha így van akkor miért ENGEM jelöl be. Én itt már felemeltem a hangom,h ne legyen ekkora hülye, szeretem őt és sose csalnám meg. Ekkor ő felpofozott kétszer is ( az arcom két oldalán) ellökött én pedig elestem. Ordítozott,h hogy képzelek emelt hangon beszélni VELE. És elviharzott.
Ma egész nap hívogatott, SMS-eket küldött,h sajnálja. Végül találkoztunk, látta,h mit tett velem és tényleg látszott rajta,h megbánta. Nagyon sajnálja és ő is megijedt saját magától. Én szeretem őt de sose hittem volna,h képes ilyenre és nagyon ijesztő volt. Az arcom még most is fáj és a hátamon van egy elég nagy véraláfutás. Ti mit tennétek?
18/L ő 20/F
most hagyd el amíg nem terhesen vetélsz el az ütésektől! aki állat az nem javul.
30+F
egyszer sem fér bele! még soha nem tettem hasonlót. pedig komolyabb okom is lett volna
30+F
Én akit szeretek, soha nem tudnám bántani...
Ez meg amiért csinálta, az az óvodás kategória.
2 ok nem elég? Akkor szenvedj.
Hmmn, vágd te is pofán, mondjuk egy vasalóval vagy péklapáttal.
Ha egyszer már csak így megcsapkodott ilyen butaságárt, máskor is megteszi majd. Aztán másnap megint jönnek a könyörgések. Annyi ilyet olvastam már itt.
Utállak,amiért ezt még megkérdezed.
Noydra jól írja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!