Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele? Akkor talán "észhez térne"? Nagyon tanácstalan vagyok.
Eleve nem normális kapcsolat az, ahol a másik a legfontosabb. Mindkét fél fontos, és mindenkinek saját maga a legfontosabb. És csak utána jön a másik. Ez így normális.
Persze kell az egymásra figyelés, alkalmazkodás, de egészséges keretek között úgy, hogy mindenkinek maradjon azért személyes tere.
A kérdésre válaszolva: ha nem tudjátok megbeszélni a dolgot, nem érzi magáénak a problémákat, akkor a szakítással azt éred el, hogy kb. egy hétig másképp lesz minden, aztán kezdődik minden elölről. Szóval az égvilágon semmi értelme. Vannak emberek, akik tényleg képtelenek mások igényeire tekintettel lenni... én már messzire kerülöm őket (egy időben sajnos folyamatosan bevonzottam, okkal...). A másik ok kommunikációs hiba lehet, nem tudod érthetően elmondani, mire vágysz. Akkor lesz érthető a másik számára, ha nem támadásnak veszi, különben automatikusan védekezni kezd. Kérésként próbáld megfogalmazni és közben hallgasd meg az ő szempontjait is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!