Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek valaki segítene?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek valaki segítene? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány akit nem ismerek egyáltalán de minden nap látom reggelente a buszmegállóba szoktam őt nézni és úgy veszem észre hogy ő is néz engem(lehet hogy nem lehet hogy csak rosszul látom).Gondoltam rá, hogy oda megyek köszönök neki és beszélek vele de nem volt bátorságom mert féltem hogy lekoptat vagy elküld vagy nem tudom:/ Most mi legyen oda menjek vagy ne?
2014. jún. 2. 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem azt gondoja hogy baltázs gyilkos vagy
2014. jún. 2. 17:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem fogsz hallgatni rám, de:

Ne!! Minden nő gonosz, de ez nem látszik. Előbb vagy utóbb kibújik a szög a zsákból, és belátod, hogy hibáztál.

Ne foglalkozz vele!

2014. jún. 2. 17:25
 3/7 guppi69 válasza:
Veszteni valod nincs. Énis meg akartam szolitani 3 csaj a kocsibol akik elöttem mentek és meléük de amikor szolni akartam rám sem néztek és elmentem melettük pedig csak anyit akartam mondani hogy lapos a hátsó kereke a kocsiának :-) hát igy jártak remélem azért nem történt velük semmi :-):-)
2014. jún. 2. 17:33
 4/7 A kérdező kommentje:
:D jól van köszönöm a segítséget!:D
2014. jún. 2. 17:56
 5/7 anonim ***** válasza:
bátraké a szerencse. Sosem fog kiderülni ha nem próbálkozol
2014. jún. 2. 18:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom es igazad van!:)
2014. jún. 2. 18:44
 7/7 anonim ***** válasza:
esetleg fingj amikor megszolitod
2014. jún. 2. 22:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!