Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a 20-25 éves nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a 20-25 éves nők hány kb. %-ára jellemző a lent olvasható leírás?

Figyelt kérdés

Csak komoly kapcsolatot tud elképzelni (csak ellenkező neművel), akár a következő mellett is el tudná magát kötelezni, később akar gyereket is. Alapvető számára a hűség (se csók, se semmi), hajlandó tenni is a kapcsolatáért, megbeszélni a problémákat, majd közösen megoldást keresni.

Legyetek szívesek írjátok oda a nemeteket, és a korotokat is, és szívesen vennék valamilyen magyarázatot. :)

(Tudom, fel lehetne tenni ezt a kérdést a férfiakra vonatkozóan is, de az nem érint.)

2014. jún. 2. 15:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
8-as most mondjam azt, hogy én is ilyen vagyok? Felesleges... de legalább tudom, hogy van élő példa arra aki így gondolja és ez jól esik. 2-es voltam :)
2014. jún. 2. 20:13
 12/18 anonim ***** válasza:

Én is komoly kapcsolatot szerettem volna, csak sokáig tartott olyan férfit találni aki nem csak megfektetni akar, hanem tényleg komolyan vesz. 24 évesen találtam meg ezt az egy férfit 5 év keresgélés után. 25 éves voltam mikor összeházasodtunk. Ő 22.

Most 28 éves vagyok, egyik barátnőm sem házas még ennyi idős korukra. Kettő szingli is. Plusz egy 30 éves jegyben jár. Mindegyikük azt mondja elköteleződne most is, és akár hamarabb is megtették volna, de egyszerűen nincsen normális pasi akivel megtehetnék. Az egyiküket 5,5 év után csalta meg a vőlegénye mikor 26 éves volt. Szóval vele is szétment.

2014. jún. 2. 21:03
 13/18 anonim ***** válasza:
8-as vagyok ismét :))) ! Kedves 12-es...mindig öröm ha ilyet hallok h találni még rendes pasit...Gratulálok!! :)) Akkor nem adom még fel :))) ...én még csak 2éve keresgélem a normális pasit mert előtte volt egy 11 éves kapcsolatom de természetesen megcsalt :))) Azóta meg csak azokat fogom ki akiknek ha nem adom magam 1-2 randi után akkor lépnek le..de nem is úgy h legalább kitalálnának valami okot hanem se szó se beszéd egyik napról a másikra eltűnnek... :)))))) már kezd elmenni a pasiktól a kedvem :))))) Neked sok sikert a kapcsolathoz ;)
2014. jún. 2. 21:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Én még pedig olyan nővel nem találkoztam, aki nem pattintott volna le azután, hogy az első alkalommal ne próbálkoztam volna be.
2014. jún. 2. 22:26
 15/18 anonim ***** válasza:

összetett ez.

a 20-22 évesek még sokkal éretlenebbek, a 24-25 évesek már megint teljesen máshogy gondolkoznak.

amúgy mostanában volt szerencsém megismeri pár egyetemista csajt, és azok meglepően józanul gondolkoznak ( na nem a bölcsész/tánc szakosokra gondolok, azok.. tyűű/

19F

2014. jún. 8. 13:35
 16/18 anonim ***** válasza:
"de manapság ha randizol szép és jó minden és ha nem adod magad 1-2 randi után akkor lelép a fickó se szó se beszéd mintha elnyelte volna a föld" - #8 és ez szerinted miért van? Talán azért mert azokkal randizol akik elsősorban megfektetni akarnak, aztán ha ez nem sikerül egy-két randi után akkor tovább állnak. Nem?
2014. jún. 8. 13:42
 17/18 anonim ***** válasza:

aki csak megfektetni akar, hónapok után is tovább áll...tapasztalat. Én így vesztettem el a szüzességem. 4 hónapot vártam. Utána ugyanúgy lelépett, mintha 1 hónapot vagy pár randit vártam volna...

Hiába vársz ennyit vagy annyit. Teljesen felesleges erre játszani. Csak szólok.

2014. jún. 8. 13:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Én azt vettem észre amíg szűz voltam,hogy ahogy megmondtam h szűz vagyok nemis érdeklődtek felém...nehogy sokat keljen várniuk,pedig nem is tudták rólam hogy akarom e kéretni magam vagy sem. Ez már elveszett ebben a világban. nem tudom százalékolni,de alakul ahogy alakul,valaki nem tervez sehogysem és mégis hosszútávú lesz a kapcsolat.... 21/N
2014. jún. 8. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!