Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a 20-25 éves nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a 20-25 éves nők hány kb. %-ára jellemző a lent olvasható leírás?

Figyelt kérdés

Csak komoly kapcsolatot tud elképzelni (csak ellenkező neművel), akár a következő mellett is el tudná magát kötelezni, később akar gyereket is. Alapvető számára a hűség (se csók, se semmi), hajlandó tenni is a kapcsolatáért, megbeszélni a problémákat, majd közösen megoldást keresni.

Legyetek szívesek írjátok oda a nemeteket, és a korotokat is, és szívesen vennék valamilyen magyarázatot. :)

(Tudom, fel lehetne tenni ezt a kérdést a férfiakra vonatkozóan is, de az nem érint.)

2014. jún. 2. 15:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Kb az 50%ukra. F25
2014. jún. 2. 15:42
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is itt már nagyjából olyan 45% körül lehet az arány. A 20-23 még elég fiatal, ott még nem annyira jellemző ez a felfogás, húzza le a statisztikát. Talán még így is sokat mondtam, de 25 körül már azért megéri keresgélni ha valaki komoly kapcsolatot szeretne. Szerintem.. de én 24/F vagyok.
2014. jún. 2. 15:44
 3/18 anonim ***** válasza:

Szerintem kb. 30-40%

26F

2014. jún. 2. 15:45
 4/18 anonim ***** válasza:
19%
100%, csak attól függ, hogy milyen elvárásai vannak egy kapcsolatban, és a partner mennyire teljesíti őket. A legnagyobb bitch is kapcsolatpárti és hűséges lesz, ha megtalálod az Achilles-sarkát. 22/F
2014. jún. 2. 16:03
 5/18 anonim ***** válasza:
39%

Olyan jókat röhögök amikor elolvasom az előttem hozzászólókat komolyan.Milyen 40 meg 50%?Ti melyik világban és melyik országban éltek?

Maximum 10% ilyen,de lehet még ezzel is túloztam,akikre az összes jellemző,mint amit leírt a kérdező.

Akik elvileg normálisabbak lennének,azok is ugyanúgy a nagyképű gyerekekért vannak oda többségben ilyen korban is,és most nem a butákról beszélek alapvetően,hanem egyetemistákról mondjuk,akik azért nem annyira hülyék,és "elvileg" normálisabbak mint mások.

Pontosan ugyanolyan a legtöbbje mint a nagy átlag,jóképű,beképzelt gyerek kell nekik,aki nagyhangú és menő.Ezeket körbeugrálják,a többi meg le van sz**va.Az nem számít,hogy a másik például tudna neki segíteni,vagy lehetne vele értelmesen beszélgetni,nem az nem számít náluk.A kivételek nagyon minimálisak és ők ugyanúgy sajnos nem vesznek észre,vagy csak szimplán nem is érdeklem őket.

Ennyit a nagy mai világról,ez a valóság,egyetemi tapasztalatok,ahol sok lány/nő van...

22/F

2014. jún. 2. 16:12
 6/18 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Még egy költői kérdést hozzátennék,ami a kérdésről is szól alapból.

Szóval szerintetek olyanokkal amilyeneket leírtam lehet komoly kapcsolatban gondolkozni?

Ne nevettessük ki egymást,meghúzza őket a srác és megy tovább,ezek pontosan ilyenek egytől egyig.

2014. jún. 2. 16:17
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ mit kap cserébe?

Ha eltartják a piciny valagát, élhet bele a vakvilágba, mindent megkap... ilyent életet nem fog felrúgni senki más miatt.

25F

2014. jún. 2. 16:17
 8/18 anonim ***** válasza:
91%
Ez igen srácok :))))) Hmmm pont emiatt a gondolkodásmód miatt nem veszitek észre azt a lányt aki igen is olyan mint ami a kérdésben le van írva..mert úgy vagytok vele h ez is olyan mint a többi...jól néz ki megfektetjük és kész..megismerni meg udvarolni meg manapság már luxus ... Én pl. nagyon szívesen elkötelezném magam egy normális pasi mellett és nem elvárásom h eltartson és menő manó legyen..de van viszont olyan elvárásom ami manapság kihalófélben van..az őszinteség hűség tisztelet...de manapság ha randizol szép és jó minden és ha nem adod magad 1-2 randi után akkor lelép a fickó se szó se beszéd mintha elnyelte volna a föld!! :)) 28/L
2014. jún. 2. 17:28
 9/18 anonim ***** válasza:

Kedves 8-as.

Én pontosan ilyen egyed vagyok,mint amit leírtál.Csak komolyat szeretnék,és ilyesmi típus vagyok aki még szeretne udvarolni is.

Mit kapok érte?

Kinevetést,megalázást,elutasítást,és még csak esélyt sem kapok hogy jobban megismerjenek,csakis a külső alapján elítélnek és ennyi volt a dolog.

Eredménye annak,hogy normális értelmes és udvarias vagyok,aki szeretne udvarolni is a fentiek mellett még az,hogy egy lány/nő nem jut nekem.Minden a külsőségekről és ítéletekről szól komolyan mondom,8 év alatt nem találtam olyat,akinek így kellettem volna,mára meg már belefáradtam komolyan.Pedig a lehetőségeimhez képest úgy érzem mindent megtettem érte. :/

23/F

2014. jún. 2. 17:45
 10/18 anonim ***** válasza:
Kedves 9-es...8-as vagyok :)) Lehet nem jó helyen keresgélünk :))))) Vagy változtatni kell a hozzáállásunkhoz és haladni a korral és elhagyni az általunk jónak vélt tulajdonságokat és beállni a sorba... de én már úgy vagyok vele h inkább akkor egyedül. Szokták mondani h mindenkire rátalál a boldogság...csak legyen hozzá türelme meg már eleve kedve h kivárja...jah meg bizalma az emberek felé :)))
2014. jún. 2. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!