Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 20-25 éves nők hány kb. %-ára jellemző a lent olvasható leírás?
Csak komoly kapcsolatot tud elképzelni (csak ellenkező neművel), akár a következő mellett is el tudná magát kötelezni, később akar gyereket is. Alapvető számára a hűség (se csók, se semmi), hajlandó tenni is a kapcsolatáért, megbeszélni a problémákat, majd közösen megoldást keresni.
Legyetek szívesek írjátok oda a nemeteket, és a korotokat is, és szívesen vennék valamilyen magyarázatot. :)
(Tudom, fel lehetne tenni ezt a kérdést a férfiakra vonatkozóan is, de az nem érint.)
Olyan jókat röhögök amikor elolvasom az előttem hozzászólókat komolyan.Milyen 40 meg 50%?Ti melyik világban és melyik országban éltek?
Maximum 10% ilyen,de lehet még ezzel is túloztam,akikre az összes jellemző,mint amit leírt a kérdező.
Akik elvileg normálisabbak lennének,azok is ugyanúgy a nagyképű gyerekekért vannak oda többségben ilyen korban is,és most nem a butákról beszélek alapvetően,hanem egyetemistákról mondjuk,akik azért nem annyira hülyék,és "elvileg" normálisabbak mint mások.
Pontosan ugyanolyan a legtöbbje mint a nagy átlag,jóképű,beképzelt gyerek kell nekik,aki nagyhangú és menő.Ezeket körbeugrálják,a többi meg le van sz**va.Az nem számít,hogy a másik például tudna neki segíteni,vagy lehetne vele értelmesen beszélgetni,nem az nem számít náluk.A kivételek nagyon minimálisak és ők ugyanúgy sajnos nem vesznek észre,vagy csak szimplán nem is érdeklem őket.
Ennyit a nagy mai világról,ez a valóság,egyetemi tapasztalatok,ahol sok lány/nő van...
22/F
5-ös vagyok.
Még egy költői kérdést hozzátennék,ami a kérdésről is szól alapból.
Szóval szerintetek olyanokkal amilyeneket leírtam lehet komoly kapcsolatban gondolkozni?
Ne nevettessük ki egymást,meghúzza őket a srác és megy tovább,ezek pontosan ilyenek egytől egyig.
Attól függ mit kap cserébe?
Ha eltartják a piciny valagát, élhet bele a vakvilágba, mindent megkap... ilyent életet nem fog felrúgni senki más miatt.
25F
Kedves 8-as.
Én pontosan ilyen egyed vagyok,mint amit leírtál.Csak komolyat szeretnék,és ilyesmi típus vagyok aki még szeretne udvarolni is.
Mit kapok érte?
Kinevetést,megalázást,elutasítást,és még csak esélyt sem kapok hogy jobban megismerjenek,csakis a külső alapján elítélnek és ennyi volt a dolog.
Eredménye annak,hogy normális értelmes és udvarias vagyok,aki szeretne udvarolni is a fentiek mellett még az,hogy egy lány/nő nem jut nekem.Minden a külsőségekről és ítéletekről szól komolyan mondom,8 év alatt nem találtam olyat,akinek így kellettem volna,mára meg már belefáradtam komolyan.Pedig a lehetőségeimhez képest úgy érzem mindent megtettem érte. :/
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!