Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző, hogy nem találják a mai emberek a párjukat? Sok szingli lehet?
Környezetetekben, ismerősöknél, barátoknál mennyire látjátok, hogy nem találják az emberek párjukat.
Vagy ha talál is valakit hamar kiderül, hogy valami nem stimmel és pár hónap után szétmegy a dolog.
Az én környezetemben nagyon kevés szingli van, inkább jellemző, hogy az emberek megtalálják a párjukat. 30 felett meg tényleg alig van egyedülálló.
Persze olyan is van, hogy kiderül, nem stimmel a dolog, de töredéke sincs szakítás, vagy válás annyi, mint amennyiről ezen az oldalon becsléseket olvasok.
hümm...környezetemben úgy 50 ből 3 embernek nincs senkije...
Viszont a legtöbb beérte egy egyszerűvel..én válogatós vagyok :)
Az én ismeretségi körömben is többen élnek párkapcsolatban, mint egyedül. És ezek általában hosszútávúak.
Az egyedülállók közül meg csak néhány keres görcsösen magának valakit. Én inkább kivárok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!