Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli nők tényleg nem akarnak társat vagy csak nem tudnak senkit megtartani?
Hatalmas elvárásaik vannak.
Nem akarnak senkihez sem tartozni, csak szexszelnek kötöttségek nélkül.
Vagy még azt sem.
Szerintem nem várnak el többet egy férfitól,mint amennyire ők képesek.Csak ez a legtöbb férfinak nagy falat.Akinek meg nem, magyarul üti szintet,az általában nagyon jól kinéző cicusokkal tanyász.
Korábban már leírták, de én is leírom: akarunk társat, csak nem mindegy kit. Az, hogy ezek az elvárások mennyire reálisak, vagy sem, azt nője válogatja.
Hogy konkrét legyek, nálam valószínűleg közrejátszik exem, pontosabban az, amit éreztem iránta, mivel ő már nem kéne (szakítás után fél évvel lett volna esélyem visszaszerezni, de elküldtem, hogy nincs rá szükségem se barátként, se semmi másként, szóval takarodjon az életemből). Mióta vele szétmentünk senki iránt nem éreztem úgy. Szóval én olyan pasit keresek, aki képes újra mély érzelmeket ébreszteni bennem. Ez lassan 2 éve senkinek nem sikerült, pedig voltak próbálkozások, de a végeredmény mindig az volt, hogy megbántottam az illetőt. Emiatt inkább maradok szingli, amíg újra biztos nem leszek valaki iránt az érzéseimben.
scorpia -hoz hasonló az én helyzetem is, annyi hogy én most pihentetem a dolgot. Érzelmek nélkül úgyse lesz semmi, az viszont nálam nagyon nehezen jön. Eddig egy embert szerettem rá is fizettem rendesen arra a kapcsolatra. Jól elvagyok egyébként néha érzem hogy kéne valaki, de ennek is megvannak a jó oldalai.
Hogy mennyire magasak az elvárásaim, azt aliga tudom objektíven megítélni. Szerintem nem azok mivel magamhoz igazítom őket. A többség szerint meg az egekbe vannak...hát így jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!