Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nicolas Darvas kérdése:
Mit válasszak? Családapa? Egy boldog család feje? Vagy katona? Ami már 5 éves korom óta akarok lenni?
Figyelt kérdés
Mi legyek?
Egyszóval mit válasszak az álmaim megvalósitását?
Vagy a családalapitást? Nem mintha soha nem akartam volna családot. Csak nem tudom hogy mi legyen.
A katona életben van kaland..(Idegen Légió)
És engem mindig vonzott, viszont családot is szeretnék, de a kettő nem menne együtt?
2014. jún. 1. 18:16
11/13 A kérdező kommentje:
Mi?
Én 28 éves koromra már házas akarok lenni!
Vagy nem ez a "normális" ?
2014. jún. 1. 19:42
12/13 anonim válasza:
Hát ezt azért nem te döntöd el.
meg kell találni azt a lányt akit szeretni tudsz, ha nem is egy életen át de jó sokáig.
13/13 anonim válasza:
Amúgy ha azt nézzük, katonaság alatt jobb egyedülállónak lenni, mert nincsen még 1 ember, aki miattad aggódik + hogyha olyan párt találnál előtte, akkor nincsen aki megcsal miközben te kint vagy a terepen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!