Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nicolas Darvas kérdése:
Mit válasszak? Családapa? Egy boldog család feje? Vagy katona? Ami már 5 éves korom óta akarok lenni?
Figyelt kérdés
Mi legyek?
Egyszóval mit válasszak az álmaim megvalósitását?
Vagy a családalapitást? Nem mintha soha nem akartam volna családot. Csak nem tudom hogy mi legyen.
A katona életben van kaland..(Idegen Légió)
És engem mindig vonzott, viszont családot is szeretnék, de a kettő nem menne együtt?
2014. jún. 1. 18:16
1/13 anonim válasza:
Katonáskodsz->korai nyugdíj
Maybe
2/13 anonim válasza:
Családapa bármikor lehetsz, katona csak most.
3/13 anonim válasza:
Ha idegen legio, es nem magyar honvedseg, akkor katonasag, ha az utobbi, akkor inkabb a csalad, mert nagyot csalodsz.
5/13 anonim válasza:
Ha túléled terepen és egy darabban hazajössz, akkor megy a kettő együtt :D Hacsak nem mész vissza még 1 pár évre és nem lőnek agyon.
Az idegen légión amúgy én is gondolkodtam :D
6/13 anonim válasza:
vagy legyél lovakat szerető juhász vagy csengess
mint a villamos
7/13 anonim válasza:
Először katonaság, utazás. Aztán ha már itthon vagy, akkor jöhet a család.
8/13 anonim válasza:
előbb a katonaság ha annyira szeretnéd. később is lehet családod.
Hány éves vagy?
9/13 A kérdező kommentje:
19 évesen csatlakozni a légióhoz, +7 év =26 még mindig fiatal! :)
2014. jún. 1. 18:34
10/13 anonim válasza:
26?? Az még bőven fiatal. Nekem nincsenek ilyen katonás meg semmi extrém terveim, mégsem tervezem a családot 30 éves korom előtt. Lehet még akkor se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!