Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Borzasztóan féltékeny vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borzasztóan féltékeny vagyok, úgy, h a barátom okot sem ad rá. Mindenkitől féltem. Minél jobban bizonygatja, h ő jó és jókat tesz, annál többet várok el és még féltékenyebb vagyok. A helyzet egyre rosszabb lassan 1 éve. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

már az is idegesít ha más nőre néz, nem még ha beszélget is. magamat emésztem minden jelentéktelen dolgon érzem,hogy beleőrülök. mit tudnék tenni? nem akarom elveszíteni,de kezd besokallni, ami nem is csoda már. én már rég nem bírtam vna a helyében. hisztizek, ha nem hív , ha 1 percet késik ugyan kivel volt, kihez szólt, félek h átver. pedig szeret. mit tudnék tenni?

26/N

2014. jún. 1. 15:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Zoknis te vagy a beteg :D "másba ürít"... egészségedre ha ilyen párkapcsolatban élsz :)

Kedves Kérdező,

Meg kell tanulnod, megbízni abban aki szeret és elfogadni, hogy nem te vagy az egyetlen nő a világon, de te vagy az egyetlen nő akit szeret és akivel le akarja élni az életét! Gondolj bele a fordított helyzetbe, neked, hogy esne ha minden pasi miatt hisztizne és ha késel akkor elkezdene féltékenykedni?

2014. jún. 1. 16:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Ahogy az előbb is írtam, direkt írtam provokatív módon, amivel csak annyit szerettem volna kifejezni, hogy akkor a legnagyobb a bizalom a kapcsolatban, ha el tudod engedni a másikat.
2014. jún. 1. 16:27
 13/13 anonim ***** válasza:
borzasztóan bizalmatlan vagy vele szemben. baromi idegesítő lehet a srácnak. egy idő után elege lesz és szakítani akar majd. szereted? és viszontszeret? akkor nincs mi miatt aggódnod. vannak lánybarátnői? na és? neked is lehetnek fiúhaverjaid. nézd a szitut az ő szemszögéből. stresszeltnek, idegesnek tűnsz. lazulj el, lógj a barátnőiddel, menj el masszázsra, utazz el a szüleidhez, tehát: LAZULJ! egyszer élünk, hát használd ki, ne úgy töltsd le az életed felét hogy bizalmatlankodsz a barátod iránt. BÍZZ benne! egy kapcsolat alapja a bizalom.
2014. jún. 1. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!