Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg akar (tam) kérni a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akar (tam) kérni a barátnőm kezét! De jött egy probléma. Mit tegyek? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, a barátnőm 18. Több mint 3és fél éve vagyunk együtt, és szilveszterkor meg akartam kérni a kezét.

Nemrég felhívott a barátom, hogy a nőm abban a kávézóban flörtöl egyik haverommal, ahol dolgozik.(Álítólag csókolóztak is)Én hiszek a barátomnak,mert amikor felhívtam a nőmet azt mondta, hogy a nagymamájánál vannak a nővérével, de amikor mondtam hogy adja, nagyon hamar lerázott.Szóval lehet benne valami. Most mit tegyek?

2009. dec. 31. 12:35
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk így van.
2009. dec. 31. 14:30
 22/25 anonim ***** válasza:

Annak hogy megcsal, jobban utánakéne járni.

Van ez a MobilSpy állítólag lehet vele telefont követni GPS szinten. Én még sose használtam. Nagyjából tudnád, merre járkál és jobban letudod ellenőrizni hazudozik-e. Ha igen, akkor gyanús.

Ha megkéred a kezét, attól ő még félre fog kacsintani, mert lehet hogy a hűség nem az erőssége, otthon is ezt látta, így szocializálódott.

2009. dec. 31. 16:45
 23/25 anonim ***** válasza:

Észre vetted,hogy mit csinálsz?Magadnak bizonygatod,magadat győzködöd,hogy nem ő volt.

Szerintem a szituációból egyértelműen kiderül,hogy átb*szott..nem hinném,hogy annyira buta lennél,hogy ne jöjj rá a dolgokra.Te magad mondtad,hogy lerázott.Én inkább örülök,ha felhív a pasim,nemhogy még le is rázzam...

Ha annyira nem vagy biztos benne,akkor kérdezz rá és a viselkedéséből kiderül,hogy igazat mond-e vagy sem.3,5 év alatt kiismerhetted annyira,hogy tudd:mikor hazudik és mikor mond igazat?

2010. jan. 1. 19:53
 24/25 anonim ***** válasza:
Ja,utolsó vagyok és 21L
2010. jan. 1. 19:53
 25/25 A kérdező kommentje:
Tegnap beszéltem vele, azt mondta nem ő volt, és ismerem annyira, hogy észrevegyem, mikor hazudik. Felkerestem azt a haveromat, akivel állítólag a haverom látta, ő meg azt mondta h nehezen lehetett ott, mert akkor vidéken volt a nővérénél. Szal most én nemtudom, de majd még nyomozok:)
2010. jan. 1. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!