Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg akar (tam) kérni a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akar (tam) kérni a barátnőm kezét! De jött egy probléma. Mit tegyek? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, a barátnőm 18. Több mint 3és fél éve vagyunk együtt, és szilveszterkor meg akartam kérni a kezét.

Nemrég felhívott a barátom, hogy a nőm abban a kávézóban flörtöl egyik haverommal, ahol dolgozik.(Álítólag csókolóztak is)Én hiszek a barátomnak,mert amikor felhívtam a nőmet azt mondta, hogy a nagymamájánál vannak a nővérével, de amikor mondtam hogy adja, nagyon hamar lerázott.Szóval lehet benne valami. Most mit tegyek?

2009. dec. 31. 12:35
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Igen,épp ez az, hogy szerintem is nézhette félre, nem mondom, hogy hazudott a barátom, biztos nem azért mondta, mert rosszat akart nekem.Majd beszélünk.És köszi:)
2009. dec. 31. 12:49
 12/25 anonim ***** válasza:
haver, az lesz a legobb reméljük a szemedbe az igazat mondja.
2009. dec. 31. 12:52
 13/25 A kérdező kommentje:
Észreveszem ha hazudik.Főleg szemtől szembe.
2009. dec. 31. 12:53
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem kell egy pletyka miatt szakítani, beszéld meg vele, tisztázzátok a helyzetet. De a lánykérés túl korai, és nem ez miatt a kis közjáték miatt, hanem mert túl fiatalok vagytok hozzá.
2009. dec. 31. 13:09
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem akarom én megkérni, csak megbeszélem vele a dolgokat, de ha így is volt, akkor sem akarom elhagyni.Amúgy szerintem nem lenne korai, már írtam, nem most rögtön akarom elvenni, csak hogy érezze hogy ő az, aki nekem kell.
2009. dec. 31. 13:16
 16/25 A kérdező kommentje:
Vagyis, nem akarom én elhagyni.
2009. dec. 31. 13:20
 17/25 anonim ***** válasza:
majd írd le hogy mivotl ha megbeszélétek
2009. dec. 31. 13:24
 18/25 A kérdező kommentje:
Leírom,
2009. dec. 31. 13:30
 19/25 anonim ***** válasza:

Én 2 éve vagyok együtt a barátnőmmel, 21ek vagyunk, nagyon szeretjük egymást, mégis sikerült enyhén félrekacsintania. Sajnos a lányok ilyenek. Amíg nem veszítik el, nem tudják, hogy mijük volt. Izzazd meg egy kicsit, de azért ne rakd ki. Megkérni meg addig nem kérném meg a barátnőm kezét, amíg nem tudok benne teljesen megbízni...

Remélem tényleg csak benézte a haverod, de készülj fel, a rosszabbik verzióra:(

2009. dec. 31. 13:35
 20/25 anonim ***** válasza:

"Sajnos a lányok ilyenek. Amíg nem veszítik el, nem tudják, hogy mijük volt."

nem minden lány ilyen. és fiúk is vannak, akik ilyenek. szóval nem kéne ezt így kimondani..

2009. dec. 31. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!