Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akar (tam) kérni a barátnőm kezét! De jött egy probléma. Mit tegyek? Bővebben lent!
21 éves vagyok, a barátnőm 18. Több mint 3és fél éve vagyunk együtt, és szilveszterkor meg akartam kérni a kezét.
Nemrég felhívott a barátom, hogy a nőm abban a kávézóban flörtöl egyik haverommal, ahol dolgozik.(Álítólag csókolóztak is)Én hiszek a barátomnak,mert amikor felhívtam a nőmet azt mondta, hogy a nagymamájánál vannak a nővérével, de amikor mondtam hogy adja, nagyon hamar lerázott.Szóval lehet benne valami. Most mit tegyek?
Én 2 éve vagyok együtt a barátnőmmel, 21ek vagyunk, nagyon szeretjük egymást, mégis sikerült enyhén félrekacsintania. Sajnos a lányok ilyenek. Amíg nem veszítik el, nem tudják, hogy mijük volt. Izzazd meg egy kicsit, de azért ne rakd ki. Megkérni meg addig nem kérném meg a barátnőm kezét, amíg nem tudok benne teljesen megbízni...
Remélem tényleg csak benézte a haverod, de készülj fel, a rosszabbik verzióra:(
"Sajnos a lányok ilyenek. Amíg nem veszítik el, nem tudják, hogy mijük volt."
nem minden lány ilyen. és fiúk is vannak, akik ilyenek. szóval nem kéne ezt így kimondani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!