Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akar (tam) kérni a barátnőm kezét! De jött egy probléma. Mit tegyek? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, a barátnőm 18. Több mint 3és fél éve vagyunk együtt, és szilveszterkor meg akartam kérni a kezét.
Nemrég felhívott a barátom, hogy a nőm abban a kávézóban flörtöl egyik haverommal, ahol dolgozik.(Álítólag csókolóztak is)Én hiszek a barátomnak,mert amikor felhívtam a nőmet azt mondta, hogy a nagymamájánál vannak a nővérével, de amikor mondtam hogy adja, nagyon hamar lerázott.Szóval lehet benne valami. Most mit tegyek?
2009. dec. 31. 12:35
1/25 anonim válasza:
18 évesen még gyerek. Nem menne hozzád feleségül. Ráadásul meg is csalt. Felejtsd el. Hagyd el. Lépj tovább.
Új év, új lehetőségek. Hajrá!
2/25 A kérdező kommentje:
A kezét akartam megkérni. Esküvő lehet 10 év múlva is. buék.
2009. dec. 31. 12:40
3/25 anonim válasza:
háát barátom...ér ennyit egy nő?én a helyedbe elmennék berúgni a haverokkal nehogymá szivasson egy csaj főleg h 3 és fél éve együtt vagytok...és arra készülsz h megkérd a kezét...erre ő az egyik haveroddal milyen az már...legyen büszkeséged..
4/25 A kérdező kommentje:
És mi van ha a barátom a hülye? Lehet nem is ő volt az, ez a mamis meg véletlen volt.
5/25 anonim válasza:
annyira utálom, amikor emberek ilyen könnyedén kezelik ezt a hagyd el dolgot. "valami történik, valami rossz? hagyd el". azt figyelembe sem veszik, hogy te nyilván szereted, ezért akartad megkérni a kezét... beszélgess vele erről. ha továbbra is hazudik, én is megfontolnám a dolgot a helyedben, de előbb mindenképpen leülnék beszélgetni vele. nagyrészt rajtad múlik, hogy meg tudod e bocsájtani neki.
6/25 A kérdező kommentje:
És mi van ha a barátom a hülye? Lehet nem is ő volt az, ez a mamis meg véletlen volt.
7/25 A kérdező kommentje:
Majd ma buli előtt elmegyek hozzá, aztán megmondom neki h a barátom látta a haverommal, remélem tudjuk tisztázni, mert igen, én szeretem.
2009. dec. 31. 12:42
8/25 anonim válasza:
2dik:ne légy ennyire naiv...ok lehet h aki felhívott kamuzott...de a nőd is mert azt mondta a nagyijánál van közbe pedig a kávézóba volt nem?gondolkodj..
9/25 A kérdező kommentje:
És mi van ha full nem ő volt? Majd megbeszlem vele ezt az egészet, mert nagyon idegesít.
2009. dec. 31. 12:45
10/25 anonim válasza:
helyes. ha gond van, nem kell rögtön szakítani... meg kell beszélni. simán lehet félreértés. képzeld, amikor én egyik nap jöttem haza iskolából, úgy volt, hogy találkozom a barátommal, de ő lemondta reggel, mondván, hogy közbejött valami az egyetemen. nem kérdezősködtem. aztán amikor félúton voltam haza, láttam egy srácot, ugyanolyan pulcsiban, ugyanolyan színű és fazonú hajjal, cipőben, mint amilyen a barátomnak van. ja és ráadásul egy lányt ölelgetett és csókolgatott. épp oda akartam menni hozzá jól lecseszni, és szakítani (eléggé ideges voltam) és amikor odaértem, rám néztek, hogy hova tartok olyan céltudatosan... és nem a barátom volt. azóta jobban figyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!