Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak nincsenek érzéseik és csak a farkuk vezérli őket?
Ezen annyira látszik, hogy provokatív kérdés. Persze, hogy a férfiak mások, mint a nők, ki várja, hogy ugyanolyanok legyenek? Ha te ezt várod, akkor a nők között keresgélj. Nem tudom, mire alapozod a megállapításod (ha mégse csak és kizárólag az itt tartózkodók agyvizének felforralása a célod), én még egy olyan pasival sem találkoztam, aki a leírásodnak megfelelő lenne. Még a legnagyobb szoknyapecér, aki mindennap mással van, is jellemzően azért teszi ezt, mert érzelmileg van vele valami. Van ilyen ismerősöm, sok lányt kihasznált, de cserébe hétvégén ha összeakadunk, részegen gyakran sír és borzasztó szomorú. De még józanon is baromi rendes és jó ember, egyszerűen csak nőkkel próbálja a lelki bajait orvosolni. Szerintem nem ő az egyetlen.
Attól még, hogy valaki kihasznált (megdugott és otthagyott pl), nem az a helyzet szükségszerűen, mint amit állítasz. Kihasználni csak azt lehet, aki hagyja, ergo ebben az esetben te is ugyanannyira hibás vagy. Mondom ezt nőként, aki volt már kihasználva élete során. De nem sokszor, mert azóta tanult a hibáiból. Neked is ezt javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!