Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiaknak nincsenek érzései...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak nincsenek érzéseik és csak a farkuk vezérli őket?

Figyelt kérdés
2014. máj. 30. 16:38
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Ja és a farokvezérli azért irányít a szép lányok felé, mert olyan okos, hogy tudja: Ha szépnek akar látszani, akkor faszt akar. Azaz, ez egy meghívás, hívójel. Lehet próbálkozni.
2014. máj. 30. 17:21
 22/25 anonim ***** válasza:

Ezen annyira látszik, hogy provokatív kérdés. Persze, hogy a férfiak mások, mint a nők, ki várja, hogy ugyanolyanok legyenek? Ha te ezt várod, akkor a nők között keresgélj. Nem tudom, mire alapozod a megállapításod (ha mégse csak és kizárólag az itt tartózkodók agyvizének felforralása a célod), én még egy olyan pasival sem találkoztam, aki a leírásodnak megfelelő lenne. Még a legnagyobb szoknyapecér, aki mindennap mással van, is jellemzően azért teszi ezt, mert érzelmileg van vele valami. Van ilyen ismerősöm, sok lányt kihasznált, de cserébe hétvégén ha összeakadunk, részegen gyakran sír és borzasztó szomorú. De még józanon is baromi rendes és jó ember, egyszerűen csak nőkkel próbálja a lelki bajait orvosolni. Szerintem nem ő az egyetlen.

Attól még, hogy valaki kihasznált (megdugott és otthagyott pl), nem az a helyzet szükségszerűen, mint amit állítasz. Kihasználni csak azt lehet, aki hagyja, ergo ebben az esetben te is ugyanannyira hibás vagy. Mondom ezt nőként, aki volt már kihasználva élete során. De nem sokszor, mert azóta tanult a hibáiból. Neked is ezt javaslom.

2014. máj. 30. 17:30
 23/25 anonim ***** válasza:
Pontosan. Csak a farkuk.
2014. máj. 30. 19:01
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem épen csak a farkunk, akkor titeket nőket pedig csak a p.ncitok: "Jajj ott egy alfa hím, minél előbb szét kell neki tárni a combjaimat!" ezt gondoljátok.
2014. máj. 30. 19:26
 25/25 anonim ***** válasza:
Jajj lányom hát persze hogy az irányít minket. Ott van az agyunk is ha ezt nem tudtad volna eddig. Viszont mivel neked nincs farkad és a 2 füled között is csak az a bizonyos légüres tér tátong amiben a vásárlás és a smink szavak keringenek ezért mi még mindig jobban jártunk szerintem. Nekem vannak érzéseim ezt ki is kérem magamnak. Éhes mérges és kanos. Mérges mert éhes vagy kanos. Szóval ha asszony kaját hoz nekem és nem kell akkor tudja mi a dolga. Neki valahogy sikerült betáplálni ezt a néhány szabályt abba a bizonyos űrbe.
2014. máj. 30. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!