Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak nincsenek érzéseik és csak a farkuk vezérli őket?
Ha nekem (2) intézitek a kommenteket, valahogy jelezzétek, mert nem tudom, hogy mi szól nekem és mi nem.
Addig is... minden férfi disznó.
Ez egy régi játéka a szavaknak... ...nem unjátok még? :-)
Ha a férfiak csak a farkukra hallgatnak és csak lyukra mennek, akkor a nők qrvák, ilyen egyszerű! :-)
...csak annyit tennék hozzá, hogy a nőknek semmi sem jó, hiszen 2 variáció van:
1.: ha a férfinek szex kell, akkor bizonyára csak az kell neki és a farkára hallgat --> szóval perverz disznó! :-)
2.: ha a férfinek nem kell szex, és szeretné megismerni a nő belső "hatalmas" érzelemvilágát, akkor bizonyára csak b*uzi lehet! :-)
Ergó rohadtul mindegy milyen férfi vagy... ...a nőket úgy neveli az anyukájuk (aki mellesleg sohasem volt qrva, csak szerette a f*aszt :-))... ...hogy minden fiúnak csak a szex kell...
Nos legyen úgy, de akkor Ti "kedves" és "érzelemmel teli" nők fogadjátok el, hogy ritka nagy qrvák vagytok! :-)
Szerinted mi vezérli azt a nőt, aki felkínálja magát a férfiaknak, és úgy váltogatja a partnereit, mint a fehérneműjét? Azért, mert ki akarja élni magát.
Sajnos, ma elég sok ilyen ribi van. Nekik milyen érzelmeik vannak?
A férfiak és a nők között is vannak tisztességesek, akiknek az érzelem a fontos, és vannak akiknek csak a szex.
Van olyan akit a farka irányít. De vannak olyanok is, akik érzelmesek, és odafigyelnek a másikra. Persze ők kevesebben vannak.
L
Farkam gondolkodik, onnan a gerincoszlopomra csatlakozik és mondatja velem, hogy öt meg öt az tíz. Így ha fejbelőnek, még mindig élek, mert az alap idegrendszerem még épp. Azok, akik megakarnak szabadulni a hímvesszejüktől azért nem halnak bele, mert születési rendellenességgel születtek, és nincs a farkukban idegháló, és csak az agyukat használják. Ezért ők 100%, hogy meghalnak, ha az agyuk sérül. Aztöbi férfi pedig azért hal meg, olyan másodlagos agyrészek sérülnek amik éltették a farkukat. De előfordul, hogy ezek nem sérülnek, akkor túléli a férfi.
Ezenfelül nincsenek érzéseim. Nem érzem az éhséget, hőt, fájdalmat, de hála a farokvezérlőmnek ezt is megoldom. Valamint érzelmeim sincsenek, nincs humorom, nem érzek boldogságot, félelmet, vágyat. Kízárólag a hormonrendszerem vezényel, mikor a véremben áramlik a tesztoszteron, az a testem többi részét cselekvésre készteti egy női nemmel való érintkezésre. Ez meg csupán a fajfenntartó ösztön, miután a késztetés elmúlt, teljesen hidegen hagy a nő. Iszok egy sört, mert az a meggyőződésem, hogy az kell.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!