Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavar, ha egy lány szereti a Trónok harcát?
Figyelt kérdés
Szóval a lány egy kicsit "geeky" Trónok harca, Marvel képregények meg hasonlók. :D Összejönnétek ilyen lánnyal vagy zavaróan fiús?2014. máj. 29. 20:02
11/31 anonim válasza:
Nekem kifejezetten az ilyen lányok tetszenek, ha mellette elég széles látókörűek és műveltek is. A Trónok Harca abszolút jó pont. :)
18/F
12/31 A kérdező kommentje:
Azzal nincs gond szerencsére, imádok olvasni és tájékozódni :)
2014. máj. 29. 22:07
13/31 anonim válasza:
Ó az én környezetemben mindenki nézi, és már meggyőztek, hogy én is kezdjem el nyáron :D
Nem tudom, hogy milyen a környezeted, de ha még suliba jársz, akkor a későbbiek folyamán még simán összehozhat hozzád hasonló emberekkel a sors ;)
15/31 anonim válasza:
Ha nincs gyereke a testvérétől, akkor szerintem is csak +pont.
16/31 anonim válasza:
Engem inkabbb az erdekelne, hol vannak ezek a lanyok mint a kerdezo! :D
17/31 A kérdező kommentje:
Budapesten vagyok található, de a tudomány iránti érdeklődésem és a geek természetem miatt eléggé szürke egér vagyok. :D (Amúgy imádom a Star Treket is)
2014. aug. 2. 18:22
18/31 anonim válasza:
Star Trek-et en is neztem mikor kicsi voltam, nagyon szerettem. Mellesleg most is inkabb ilyen sci-fi, fantasy filmeket szeretek. Ezek ki is hatnak az ember jovojere is, valszeg ezert lettem mernok! :D Gondolom nalad is hasonlo a helyzet...
19/31 anonim válasza:
Simán király ! pláne ha legalább annyira perverz :)
20/31 anonim válasza:
Szerintem határozottan pozitív jó ha érdeklődik az ilyen komolyabb sorozatok iránt is nem csak a Szex és New York ha meg a tudományok is érdeklik az kész főnyeremény nem véletlenül tanulok én is fizikát, szerintem jó ha egy párkapcsolatban közös az érdeklődés és ettől még nem lettél fiús, én is hasonló beállítottságú lánnyal szeretnék megismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!