Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar ha egy lánynak kevés, vékonyszálú haja van?
Figyelt kérdés
Mennyit számít nektek egy lány kinézetén, hogy milyen a haja? Göndör, hullámos, egyenes stb.? Írjatok kort is:)2014. ápr. 3. 00:41
1/4 anonim válasza:
nem tudom elképzelni milyen lehet ez :/
2/4 anonim válasza:
Hát olyan, hogy nem dús. Engem nem feltétlenül zavarna, csak hát a dús haj mégis szebb. Amúgy az egyenes szőkésbarnás hajú lányok a kedvenceim:D 16/F
3/4 anonim válasza:
Nem szamit a hajszalak hullama, bár kevés olyan lanyt lattam aki gondor haju lett volna es bejott volna (vszeg mert egyreszt kevesebbet is lattam beloluk masreszt lehet h nem pont ez az 'idealom'), de ilyen aprosagok egyaltalan nem kizáró ok okok semmire sem... hasonlo a hajszin is... a masik pedig: haj suruseg oke, de milyen mertekben? Ami kicsit dusabb szerintem az eleg jol néz ki, bár a kevésbé dusban is van vmi rabul ejtő. Mindegyiknek megvan a maga szepsege... :)
4/4 anonim válasza:
A göndör nem jön be, a hullámos már rendben van, de az egyenes a legjobb. Szálvastagságon még nem gondolkodtam, nálam nem igazán szempont. Annyira legyen kevés, hogy azért takarja a fejét és ne kelljen paróka. 23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!