Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar ez?

Figyelt kérdés
Barátnőm egyetemre jár, most programsorozat van és minden nap party van nekik, meg programok napközben. Én már dolgozok és zavar, hogy neki hawaii minden én meg szívom a cuccost és gürizek mint az állat. Lehetne féltékenységről beszélni, de az sztm nincs, mert máskor is járt és nem zavart, nem a pasik miatt zavar a dolog, mert ha meg akar csalni ugyis meg fog... ha engedem ha nem. Pl. Nyáron is volt feszten ami 1 hét volt és nem reagáltam így le, mint pl. ezt a pár napot... Persze akkor még frissebb volt a kapcsolat, azóta meg én komolyabban veszem.

2014. ápr. 1. 11:34
 1/4 kolosszus22 ***** válasza:
Hosszú távon nyomasztó és fárasztó tud lenni, ha a másik életvitele sokkal egyszerűbb és gondtalanabb. Múlhat ezen is egy kapcsolat, eléggé különböző világban éltek, nem jó omen.
2014. ápr. 1. 11:52
 2/4 A kérdező kommentje:
És az a legzavaróbb, hogy ez engem idegesít, hogy zavar és probálom nem felvenni, legyőzni ezt a beidegződést. Mert kicist hülyeségnek tartom, ha van egy 100as nőd aki mindent megtesz érted csak épp még neki ez a program, mivel suliba jár és ezért nem akarnám, hogy ez közénk álljon, másrészt felesleges stressznek is érzem, ami meg megint nekem nem használ. De ha meg szóba hozom akkor azt nem akarom, hogy ebből neki az jöjjön le, hogy én kinlodok, mert azt viszont tudom, hisz mondja, hogy mit miért csinál és ebbe sokszor benne van az, hogy én vagyok neki. Szoval amugy egy szavam sem lehetne rá, az emlitett zavaró tényezőt ha leszámítom.
2014. ápr. 1. 12:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Amúgy ha valami nyomaszt, úgy is észreveszi. Tudom milyen érzés, nekem is volt ilyen csak nálunk 3 hónapról volt szó. Szerintem beszéljétek meg, vagy próbálj nem evvel foglalkozni mindig. Ha csak pár nap akkor az nem vészes. Ne aggód túl, mert az csak vitát szül annak meg sosincs jó vége.
2014. ápr. 1. 12:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Hát köszönöm a válaszokat. Nehéz nem ezzel foglalkozni, mert melo után hazaérek este, kondi és már alvás is :D. Szürke hétköznapok... amikor elváltunk vasárnap este, látta rajtam, de azért nem is mondtam, mert most nem ugy akartam elválni, hogy problémázok és dejo kedvet csinálok neki buli előtt + hasonlo témában már beszéltünk erről és nem akartam előhozakodni vele, mert tisztába vagyok azzal is, hogy én is tulparázok dolgokat és pesszimista vagyok, szoval csiszolodok, ahogy tudok, mint ah ő is csiszolodik csak más tekintetben.
2014. ápr. 1. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!