Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nem zavar benneteket, hogy a pasi nem törli meg pisilés után?
Szerintem zavaró, én pasi létemre mindig megtörlöm, de ha itthon vagyok, akkor folyékony szappannal meg is mosom pisilés után a makkom. Emellett ülve pisilek, szerintem a 21. században a férfiaknál az ülve pisilés és a megtörlés alapelvárás kellene, hogy legyen.
27/F
20:16
Gratulálok te anyuci pici fiacskája!
5-ös egy a baj, hogy nem egészséges folyamatosan vegyszerrel mosogatni, ert a saját vedekezőmechanizmusodat bántod.
Makkot csak meleg langyos vízzel mosunk, vagy intim mosakodőval, a nőknekis így kellene eljárniuk a saját nemiszervükkel. Így a legkisebb az esély az esetleges fertőzésre..
Nem nem zavar, viszont tudom,mha a férjem itthon an egtörli, mert enm szereti, ha az alsója olyan lesz, és így a gyorsabb..
De engem nem zavarna az sem a nem..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__23526..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!