Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,akinek tetszek és hát nekem is tetszik meg minden.. az elején sokat írtunk.. vagy ő írt rám vagy én rá.. és egy hónap eltelt nem írt meg semmii..közben discóban más lányokkal volt meg más lányal kavargatott.. egy hónap eltelt és a héten hétfőn rám írt a haverja fészéről.. és bolond dolgokat írt az ő nevében :D aztán rám írt az este is h elehittem h az a haverja volt.. nagyon elvoltunk.. :3 aztán kedden is meg szerdán is rám írt ... nem tudom h mit csináljak vele :( nagyon úgy veszem észre h csak ki akar használni.. h féltékenyé akarja tenni azt a csajt akivel kavargatott mert mivel tudom h talán kell neki az a csaj..
2014. máj. 29. 16:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
de jó :3 gratulálok nektek!! hát nem tudom h a mi kapcsolatunk így e fog sikerülni,de majd meglátjuk :)
2014. máj. 29. 17:53
 12/12 anonim válasza:
Koszi én.meg szoritok:)10#
2014. máj. 30. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!