Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,akinek tetszek és hát nekem is tetszik meg minden.. az elején sokat írtunk.. vagy ő írt rám vagy én rá.. és egy hónap eltelt nem írt meg semmii..közben discóban más lányokkal volt meg más lányal kavargatott.. egy hónap eltelt és a héten hétfőn rám írt a haverja fészéről.. és bolond dolgokat írt az ő nevében :D aztán rám írt az este is h elehittem h az a haverja volt.. nagyon elvoltunk.. :3 aztán kedden is meg szerdán is rám írt ... nem tudom h mit csináljak vele :( nagyon úgy veszem észre h csak ki akar használni.. h féltékenyé akarja tenni azt a csajt akivel kavargatott mert mivel tudom h talán kell neki az a csaj..
2014. máj. 29. 16:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
az elejet ovastam ho a baj
2014. máj. 29. 16:58
 2/12 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted? :P
2014. máj. 29. 16:59
 3/12 anonim ***** válasza:
szerintem járj vele, ha akarsz. Bármikor szakíthatsz vele..
2014. máj. 29. 17:08
 4/12 A kérdező kommentje:
én nem tudom hogy mit csináljak :/ sztem csak féltékenyé akarja tenni azt a csajt.. msot hagyam magam kihasználni?! biztosh nem.. de én nem tudom azt meg tenni h bunkózok vele,nem írok vagy köszönök neki vissza
2014. máj. 29. 17:15
 5/12 Johny88 ***** válasza:
Hát, így végig olvasván eme szép megfogalmazást... Még nagyon fiatalok vagytok! Szerintem csak szórakozik, ami mondjuk olyan 14-16 éves korig még poénos is! Milyen tanácsra vársz? Mert ha arra, hogy foglalkozz-e a sráccal akkor nem érdemes. Ha viszont a meglátásodra vársz megerősítést, akkor lehetséges csak a másik csajt akarja húzni azzal, hogy neked írogat. (De akkor viszont semmi értelme, hogy a haverja fb-járól írt neked)
2014. máj. 29. 17:19
 6/12 A kérdező kommentje:
de akkor mit tegyek? ignoráljam? bunkózak vele? én azt nem tudom megcsinálni.. senkivel sem!
2014. máj. 29. 17:22
 7/12 A kérdező kommentje:
volt még olyan is hogy belajkolta a képem.. visszavonta a lájkot és még1x belajkolta ez most mire volt jó? sztem csaksi arra h lássa meg az a csaj...
2014. máj. 29. 17:26
 8/12 Johny88 ***** válasza:
Nem kell semmit sem csinálnod vele. Ha jókat tudtok beszélgetni, akkor minek ezt megszakítani? Csak legyél tudatában annak, hogy nem biztos a srác vonzódása feléd. De ennek ellentéte sem bizonyított. Szóval ha szeretnél tőle többet teszteld, ha pedig csak barátság, akkor nem kell változtatnod semmit. A facebook-os kép like-ok meg viszont már tényleges gyerekes hülyeségek. (Már mint hogy megnyomom vissza vonom...stb)
2014. máj. 29. 17:34
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot!!
2014. máj. 29. 17:38
 10/12 anonim válasza:

Velem is hasonlo volt irogatot a srac es elvoltunk aztàsn atlinkelte annak a lânynak a profiljat aki tetszett neki en meg tudtam h ki hasznal es probaltam vele kõzõmbös lenni de kiderült h az elejètöl fogva tetszettem neki (a csaj kepere azota se kaptam valaszt) es hat most

együtt vagyok vele es pedig en is azt hittem csak kihasznal de nem:)

2014. máj. 29. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!