Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gyűjtenek a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gyűjtenek a férfiak házra, autóra? A nők miért részesítik előnyben a házas-autós pasikat?

Figyelt kérdés

Én nő vagyok, de soha sem értettem, mire jó az ha egy pasinak mindene megvan már a nő meg csak beteszi oda magát. Végülis ez kínos is lehet, meg könnyen kikerülhet az utcára is 10-20 év után 2-3 gyerekkel.

A másik meg az, hogy sok pasi előbb akar lakást, autót stb, mint házaságot.pl. én ezt hülyeségnek tartom, mert közösen kellene felépíteni a jövőt. Nem?

Minek van ez a különcködés?

2009. dec. 30. 19:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én úgy szeretem, ha nőnek is, férfinak is megvan egy bizonyos anyagi háttér. Nem szeretem, ha élősködnek rajtam, és én sem akarok pióca lenni.
2009. dec. 30. 20:52
 12/13 anonim ***** válasza:
figyelj, az autó és a ház mindig ott lesz, a feleség meg nem biztos...
2009. dec. 30. 21:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Meg ha mondjuk válás lesz a vége, akkor vagy a nő kapja a házat, meg a gyerekeket, vagy a pasi vesz egy új házat a nőnek. Pl ismerős körömben is ez volt: 2 gyerek, a feleség megcsalja a férfjét, a férj kapja a házat, a nő vesz egy kb 2x akkorát, 30-40e ft-os gyerektartás kap a nő, gyerekek heti 2 napot vanank az apjukkal csak és még így is problémázik a nő, hogy nem jó ha mindenhéten az apjukkal vannak. Előre gondolkozni kell.
2009. dec. 30. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!