Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyűjtenek a férfiak házra, autóra? A nők miért részesítik előnyben a házas-autós pasikat?
Figyelt kérdés
Én nő vagyok, de soha sem értettem, mire jó az ha egy pasinak mindene megvan már a nő meg csak beteszi oda magát. Végülis ez kínos is lehet, meg könnyen kikerülhet az utcára is 10-20 év után 2-3 gyerekkel.
A másik meg az, hogy sok pasi előbb akar lakást, autót stb, mint házaságot.pl. én ezt hülyeségnek tartom, mert közösen kellene felépíteni a jövőt. Nem?
Minek van ez a különcködés?
2009. dec. 30. 19:17
1/13 anonim válasza:
Ez nem különcködés. Attól, hogy nincs családja, attól még laknia kell valahol és járnia is kell valamivel munkába.
2/13 anonim válasza:
lehet hogy pont ezért..gondol a jövőre..te irtad.."könnyen kikerülhet az utcára is 10-20 év után 2-3 gyerekkel. "a nőnek ilyenkor mi lesz?és milye marad a csávónak?naugye..
3/13 anonim válasza:
Azért, mert akarják biztositani a gyerekeinek a kényelmet :) vagyis ... tehát azért, hogy majd ne legyen gond vele, meg, hogy legyen hol éljen a családjával stb ...
4/13 anonim válasza:
És ha úgy szeretnek egymásba, hogy a férfinek mindene megvan, a nőnek pedig semmilyen, akkor emiatt ne legyenek boldogok? Bocs, de ez szimpla anyagiasság.
5/13 anonim válasza:
én díjjazom az olyan lányokat akik nem autóra lakásra/házra pénzre mennek.de mondjuk a férfiak ezzel teszik magukat,aztán lehet hogy lízingeli az autóját a házán meg több jelzálog van,tehát ez bonyulult,mind1 nekem nincs semmim ami anyagi,sőt az apámmal élek remélem így is megtalálom az igazit.
6/13 anonim válasza:
mert ugyis szemetek a pasik. ha már szemetek, akkor legalább pénzük legyen.
7/13 anonim válasza:
19:44 ha így gondolod, akkor stricid legyen és ne férjed.
8/13 A kérdező kommentje:
19:44 :D ez elég kiábrándultan hangzott:P
Általában a pénzesek szemetek, mert nagy az ego és azt hiszik mindent megtehetnek.
persze biztos van kivétel is!
Nem minden pasi szemét!
2009. dec. 30. 19:50
9/13 anonim válasza:
senki sem oda úgy házasodni és gyereket szülni h még mind a 2 fél otthon lakik. előbb teremtsék meg közösen a feltételeket, aztán jöhet a házasság és a gyerek.
10/13 anonim válasza:
ja, lehet. de csalodott vok, és most ilyenek jönnek belőlem. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!