Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon én rontottam el?
Figyelt kérdés
Igazából az van hogy barátnőmmel együtt vagy kicsit több mint 5 hete. Kicsit érdekes lessz a kérdés de ez van :). Amikor ujra összejöttünk ő kezdeményezett nagyon (megint).És akkor adott nyelves csókot is úgy hogy ő kezdte. Utána következő találkozásunknál is. Aztán egy pár hete amikor éna akrtam adni neki akkor azt mondja hogy nem szereti és még nem érzi magát készen rá (ő 14 nemsokára 15 én 16 vagyok).az előzőekre meg nem tudott mit mondani. vajon én próbálkoztam rosszul? ez így eléggé érdekes helyzet. csak attól félek én próbálkoztam rosszul aztán elment tőle a kedve. azóta nem próbáltam ilyet.2009. dec. 30. 16:03
3/6 anonim válasza:
hát ez kicsit furcsa... szerintem várj egy kicsit hogy milesz , vagy kérdezd meg tőle miért nem akarta és mondd emg neki hogy sajnálod nemakartál tolakodó lenni de a multkori esetek után azthitted nem veszi tolakodásnak.
4/6 anonim válasza:
csak játszik Veled sztem :D
kicsit hanyagold most a csajt, és akk megint nyomulni fog, de akk már Te kezdeményezd a csókot.
5/6 A kérdező kommentje:
hát ahoz hogy ezt ki lehessne jelenteni hogy játszik kicsit jobban meg kéne ismerni a kapcoslatot mert más téren viszont még 1000+1 dolgot nem tudtok hogy mi volt azok meg olyanok hogy azok alapján nem nagyon lehet szerintem ezt mondani de majd lehet az lessz hogy egy kicsit hanyagolom és majd megnézem mit reagál
2009. dec. 30. 20:39
6/6 A kérdező kommentje:
és hanyagolásnak elég lenne annyi hogy pár napig nem találkozunk mondjuk merthogy dolgom van... vagy mobilon se beszéljünk annyit?
2009. dec. 30. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!