Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Nagyion szeretek 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nagyion szeretek 1 fiút, és sztem őis hasonlóan érez, de sosem mondtam neki büszkeeségből. Ha találkozunk, és szó nélkül megölelem és megcsókolom akkor milesz?

Figyelt kérdés
tuti h érez vmit,de már párszor átvágtam,és msnen is balhéztunk. ti mit tennétek? eltolnátok? szép vagyok nagyon:$
2009. dec. 30. 01:55
1 2
 11/15 Kurpi urfi ***** válasza:

Hát még mindig jobb mintha emó volnál, bár nem sokkal.

Imádom az ilyen önbizalomtól telített csajokat csak egyet nem értek. Ha szép vagy s szerinted szeret, akkor minek a szarnak cseszed el itt a idődet mikor már rég csinalhatnátok valami sokkal érdekesebbet?! ;)

2009. dec. 30. 03:43
 12/15 A kérdező kommentje:
1.soha nem bántanék másokat,nem vagyok tökéletes de tényleg az arcom szép. most nem mondhatom h csunya vagyok mert akk azzal jönnétek h nem hiszem h bejönnél neki. de bejövök. mert pont olyan típus vagyok,ami neki bejön. és nem értem h mért ir ide vki olyan aki nem segiteni akar,hanem csak bántani.
2009. dec. 30. 12:46
 13/15 anonim ***** válasza:

hát, ha ekkora az önbizalmad, és tudod, hogy bejössz neki, akkor mi itt a kérdés? na mindegy. egyébként igaza van vmelyik előzőnek, ha körbenézel, manapság minden 2. lány "nagyon szép", amióta a kis 14évesek rászoktak h kenjék magukat mindennel meg extra push up melltartót vegyenek fel. nem tudhatod, hogy kinek mi jön be, ha azért szép az arcod, mert természetes vagy, akkor lehet h a srácnak a pirított r.bancok jönnek be, ha te is egy pic.sa vagy, akkor meg lehet h pont a természetes lányok.

és szerintem ne azért járjon veled, mert szép vagy, mert ahogy apám mondta: a legszebb nőnél is találsz majd szebbet.

2009. dec. 30. 14:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Te hány éves vagy, és persze ő is?

Am ha érez vmit irántad akkor csak nyugodtan.

2009. dec. 30. 18:35
 15/15 A kérdező kommentje:
én 16,ő 18
2009. dec. 30. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!