Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsókolom nem fog elutasítani? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és tetszik nekem egy 15 éves lány. Már egy ideje msnezünk,meg suliban is beszélgettünk.Nagyon jól megvagyunk,csak nem merek lépni mert nem tudom hogy ő mit érez irántam.Nemsokára szülinapja lesz. Arra gondoltam,hogy lehívom az udvarra és ajándék gyanánt megcsókolom. Nem utasítana vissza?Vgay ha nem csókolom meg,akkor hogyan tudassam vele hogy tetszik nekem, anélkül hogy elutasítana? Köszi a válaszokat.2009. szept. 22. 14:54
1/5 anonim válasza:
adj neki ajándékot pl.: csokit és akkor mond Neki van még egy ajádékom csak reméllem nem utasitod vissza? azt mondja "nem" akkor csókold meg" ^^ :D
2/5 anonim válasza:
nem tudom, ha ez előtt még sosem csókolózott, lehet hogy nem venné jó néven, ha csak úgy lekapnád. úgy szerintem jobb lenne, hogy lehívod az udvarra, hogy kettesben legyetek, és megmondanád neki, hogy nagyon kedveled, úgy érzed jól kijöttök egymással, és mint szülinapi ajándék, szívesen elvinnéd moziba (vagy arra a helyre amit szeret), a válaszából tuti kiderül, h csak haverként kedvel vagy van más is. ha igent mond és látszik, h bejössz neki, akkor a randin elsütheted, h van még egy meglepetés ajándékod, és megcsókolhatod. sztem így biztosabb:)
3/5 anonim válasza:
De jó ötlet! ezt én is bevetem!
4/5 anonim válasza:
15:01essel értek egyet, meg esetleg még azt lehet
hogy szembeállsz vele, megfogod a két kezét, és lassan közeledsz az arca felé. ha elfordul, akkor nem akarja, ha meg nem... :P
5/5 anonim válasza:
jójó...de ha eddig még nem adtál neki puszit, akkor szerinted, meg szerintetek picit nem túl hirtelen jön az a csók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!