Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nőnél lehet esélyem ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnél lehet esélyem ha azt mondta csak barátok? Többi lent

Figyelt kérdés

nagyon kedvelt és elfogadott akármilyen retardált is voltam, de most ugyérzem kezd eltávolódni tőlem, lehet a suli miatt lehet mert eldöntötte magában hogy már nem vagyok érdekes számára, nem tudom, de ha keresem a társaságát és érdeklődöm akkor szerintetek lehet esélyem vagy menthetetlen ez a helyzet?

kb 4 hónapja nem találkoztunk mert nem is tudtunk volna igazából, így abban egyeztünk meg hogy csak barátok, de most jön a nyár, lesz időnk , szerintetek ?

2014. máj. 25. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, egy nő szájából ez tuti csak barát.
2014. máj. 25. 11:12
 2/6 A kérdező kommentje:
ettől tartok én is, de akkor semmi esély hogy újra ugy lásson mint régen? egy találkozás egy érintés nem keltheti fel ugyan azokat az érzéseket mint régen?
2014. máj. 25. 11:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmi.
2014. máj. 25. 11:20
 4/6 anonim ***** válasza:

ez a hajó elment sajnálom h. ezt kell mondjam de mivel RETARDÁLT voltál és elfogadott, örülj hogy ennyi ideig is tartott

egy nő nem elfogadni akarja a párját, hanem szeretni, felnézni rá

2014. máj. 25. 11:24
 5/6 A kérdező kommentje:
szóval azt mondjátok ha akármit tennék már nem tekint rám úgy és nem vonzódik hozzám? mert mivel én is így vélekedtem mint ti ezért magambanéztem és számotvetettem a hibáimmal, és mára már kijavítottam mindazt ami miatt nem jött össze a dolog, abban reménykedem hogy ha ezt észreveszi és még nem talált másik srácot akkor talán ujrakezdhetnénk, én nagyon megkedveltem és megszakadna a szívem ha nem látnám többé, amugy ő 20 én 21
2014. máj. 25. 11:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Megmondta egyenesen, mit akar. Fogadd el.
2014. máj. 25. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!