Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak zaklat a volt pasim?
Figyelt kérdés
kb 1 es fel evet voltunk egyutt de nem reg szakitottam vele mert nem szeretem . azota folyamatosan zaklat ul a tombhazba meg ki nem megyek meg minden ilyesmi, telefonon hiv . msn-en ir. nemreg megismerkedttem egy masik sracal akivel szivesen oszejonnek. de a volt paism tudomast szerzet rola es azt mondta hogy ha nem adok neki meg 1 eselyt akkor megveri a sracot.2009. dec. 30. 00:14
1/21 A kérdező kommentje:
jaj igen maskulonben en 16 eves vagyok o 20. es mindig avval jon hogy o szeret es tudja hogy en is szeretem. pedig miota megmondta hogy megveri a sracot ha nem adok neki egy eselyt teljes szivembol gyulolom. mit csinaljak?
2009. dec. 30. 00:15
2/21 anonim válasza:
Mi az, hogy megveri? Nézd, ha durván zaklat, szólj nyugodtan a rendőröknek. MSN-ről tiltsd le nyugodtan, de a lehető legvilágosabban mondd el neki, hogy nincs több esélye nálad.
3/21 anonim válasza:
add ki a volt pasid nevét és jobb belátásra bírom ;)
4/21 anonim válasza:
mindenképp szólj a szüleidnek, hátha tartanak egy fejmosást a srácnak és attól észhez tér.
5/21 anonim válasza:
Nekem szimpatikusak az ilyen figurák. Dicséretes harcos mivoltuk. Neki szurkolok. Bocsi.
6/21 anonim válasza:
Jaja,régen a férfiak küzdöttek a nőkért,a nők most is ezt kéne kívánják elvileg...Hajj a társadalom manapság....
7/21 anonim válasza:
a küzdés és az őrület között van egy kis szakadék...
8/21 anonim válasza:
Az őrült kifogyhatatlan energiával és hévvel küzd. Az őrültség az egyik legbecsülendőbb ebben a fájdalomcsillapítóval érzéktompított világban.
9/21 anonim válasza:
az őrült nem is érzékeli azt ami társadalmilag elfogadott, illetve nem tudja megkülönböztetni a jót a rossztól... Azt mondanám rád hogy őrült vagy, de félek bóknak vennéd :D
10/21 anonim válasza:
Az őrült zsigerből, ösztönösen tudja, mi a jó és a rossz, a lelke, szíve mélyén érzi, mit kell tennie, nem hatják meg a társadalom által meghúzott határok, ő átlépi a peremvidéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!