Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idegen beteges e-mailekkel zaklat. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van párom és elég kellemetlen neki is és nekem is az hogy valaki szerelmes e-mailekkel bombáz... (Új a-mail címet nem csinálhatok a melóm miatt.) Fogalmam sincs hogy ki az. Eleinte nem zavart, de most már egyre inkább. Ti mit csinálnátok a helyemben? :S2011. máj. 18. 17:39
1/11 anonim válasza:
Ne reagálj rá semmit, csak töröld ki. Ne írj vissza sem. Majd megunja.
2/11 anonim válasza:
Most ez komoly kérdés?
Letiltod és kész. Kiváncsi lennék a férjed helyében eddig vajon miért nem tetted meg.
3/11 anonim válasza:
Én amikor elérem az 500 olvasatlan levelet mindegyiket kitörölöm 35ösével.
4/11 A kérdező kommentje:
Letiltottam képzeld! Szerinted máshol más e-mail címmel nem ír? Nem válaszolok vissza és volt hogy olvasás nélkül töröltem, de ettől függetlenül is zavar. Nem tudom neked hogy esne...
2011. máj. 18. 17:47
5/11 anonim válasza:
"Szerinted máshol más e-mail címmel nem ír?"
De mennyiről ir és mennyit regisztrál, naponta 10 cimet vagy mi? Akármennyit regisztrál neked csak egy kattintás kitiltani örökre. Azért az elég mukás naponta 10 címet beregisztrálni, szóval én még mindig nem értem a problémát.
Akár az egész tartományt tilthatod, ez is csak egy kattintás.
6/11 A kérdező kommentje:
Finoman szólva nem vagyok egy számítógép zseni. :/ Letiltom és ír más e-mail címről.
2011. máj. 18. 17:58
8/11 anonim válasza:
Talán bizonyítéknak jók lesznek, ha feljelentenéd.
9/11 anonim válasza:
Figyelj en segitek! Add meg az e-mail cimet es ha van ip azt is. Felkeresem es elmagyaràzom neki a helyzetet.
10/11 A kérdező kommentje:
20:53 Köszi, ez kedves volt tőled. :) Többieknek is köszönöm.
2011. máj. 19. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!