Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha zaklat egy pedofil? 14/F
Megpróbálom érthetően elmondani a történetet.
Szóval van egy ember (35 éves), akivel még a 2009-es Sziget fesztiválon ismerkedtem meg. Viszont egyszer találkoztunk, felajánlotta hogy szívesen eltöltene velem egy egyéjszakás kalandot. Én mondtam neki hogy nem vagyok meleg, és innentől kezdve felejtsen el. Viszont azóta is hív, és állandóan ezzel kapcsolatos sms-eket ír nekem. Ha ilyen van akkor mindig ideges leszek, és néha félek is. Volt úgy hogy megvárt a házam előtt, be akart ültetni a kocsijába. De szerencsére ez nem sikerült neki. Szerintetek hogyan állítsam le?
Kérlek segítsetek!
1. nem kérdezem meg, miért jársz te szigetre 14 évesen, de azért böki a csőrömet.
2. szólj a szüleidnek. sürgősen. lehet, hogy gáznak tűnik, de ha idősebb leszel, majd rájössz, hogy ez volt a legjobb megoldás.
Hívd fel a rendőrséget! Mindenképp!
OFF: miért lenne baj, ah egy 14 éves kimenne egy koncertre? A sziget nem feltétlenül abból áll, hogy öt napja bűzlő igénytelen, hányásukban fetrengő alakokkal kell témferegni, sajnos ilyenek is vannak, de mondjuk egy értelmes koncertre miért ne lehetne kimenni? Nem az a megoldás, hogy 25 éves koráig még csak az utcára se mehessen ki.
OFF2: a férfi, aki egy mocskos görény, inkább egy meleg efebofil mint pedofil... de ez a lényegen nem változtat
jólvan, akkor bocs a csőrböködés miatt. de szerintem akkor sem feltétlen egy remek hely a csodasziget 14 éveseknek, akár találkoznak ilyen állatokkal, akár nem.
egyébként én szorítok, hogy megoldódjon az ügy.
Édes fiam...minek adtad meg neki a telefonszámod és a lakcímed?:D
Egyébként tuti kamu XD
ha mmégse kamu és tényleg ennyire se.gg vagy h megadod a lakcímed tel számod akkor megérdemled h jol se.ggbe ba.sszon XDDDDDDDDDDd
Ha igaz ,akkor mindenféleképpen szólj valakinek!
Ha gáznak tekinted a szüleid akkor szól ,nagybácsinak ,keresztfaternak ,nem tudom de mindenféleképpen idősebbnek ,aki tudni fogja a megfelelő lépést!
Ebben igazuk van ,hogy így potyára nem szabad megadni a címed!
Van köztetek 20 év ritka az ,hogy a te korosztályoddal akar haverkodni nem a saját korosztályával.
Szóval a legfontosabb szólj ,nem ciki ,cikibb lenne az ,ha emiatt kerülnél bajba a saját makacsságod miatt!
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!