Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha zaklat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha zaklat egy pedofil? 14/F

Figyelt kérdés

Megpróbálom érthetően elmondani a történetet.

Szóval van egy ember (35 éves), akivel még a 2009-es Sziget fesztiválon ismerkedtem meg. Viszont egyszer találkoztunk, felajánlotta hogy szívesen eltöltene velem egy egyéjszakás kalandot. Én mondtam neki hogy nem vagyok meleg, és innentől kezdve felejtsen el. Viszont azóta is hív, és állandóan ezzel kapcsolatos sms-eket ír nekem. Ha ilyen van akkor mindig ideges leszek, és néha félek is. Volt úgy hogy megvárt a házam előtt, be akart ültetni a kocsijába. De szerencsére ez nem sikerült neki. Szerintetek hogyan állítsam le?

Kérlek segítsetek!

2009. dec. 24. 02:22
1 2 3
 21/21 Keresztapa15 válasza:
100%

LOL! Ha zaklat egy pedofil te megadod neki a lakcímedet és a telefon számodat? :D

Hogy zajlhatott ez a beszélgetés??!

-Sijaaaaaaaa öcsii!!!

-Csókojom Bácsi!!!

-Eljössz vejem egy éjszakája Kisfiam???!!!

-Neeem, de megadom a címem és a telefonszámom....

ÚRISTEN!!44! :D

2010. nov. 9. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!