Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha zaklat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha zaklat egy pedofil? 14/F

Figyelt kérdés

Megpróbálom érthetően elmondani a történetet.

Szóval van egy ember (35 éves), akivel még a 2009-es Sziget fesztiválon ismerkedtem meg. Viszont egyszer találkoztunk, felajánlotta hogy szívesen eltöltene velem egy egyéjszakás kalandot. Én mondtam neki hogy nem vagyok meleg, és innentől kezdve felejtsen el. Viszont azóta is hív, és állandóan ezzel kapcsolatos sms-eket ír nekem. Ha ilyen van akkor mindig ideges leszek, és néha félek is. Volt úgy hogy megvárt a házam előtt, be akart ültetni a kocsijába. De szerencsére ez nem sikerült neki. Szerintetek hogyan állítsam le?

Kérlek segítsetek!

2009. dec. 24. 02:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szólj a szülőknek, vegyetek új sim-et a telódba, feljelentés.
2009. dec. 27. 09:57
 12/21 anonim ***** válasza:
73%

Velem meg a bnőimmel is volt már ilyen hogy követett egy pedofil és olyanokat mondott hogy ha nem állítanak le bnőim vissza fordulok és megverem. Hát én a te helyedben megverném vagy megveretném. De ha annyira félsz tőle akkor szolj a szüleidnek.:]

14/l

2009. dec. 27. 10:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy 14 éves nem tudom hogyan bánna el egy 35 éves életerős férfival, de ti tudjátok milyen tanácsokat osztogattok. Szerintem a szüleidnek kell szólni, teljesen egyértelmű.Szeretnek téged, vigyázni akarnak rád, mindent megtennének érted.Biztos hogy nekik szólnék először.
2009. dec. 27. 10:44
 14/21 anonim ***** válasza:
Szülőknek szólni, feljelenteni akkor is, ha anélkül is megoldódna. Nem te vagy az egyetlen, akinél ez az állat próbálkozik, legyen csak benne a rendőrségi adatbázisban.
2009. dec. 27. 11:09
 15/21 anonim ***** válasza:
66%
Ahogy mindenki tanácsolja, szólj a szülőknek! Vagy hozz össze egy "baráti bandát" akikkel együttes erővel szétrúgjátok a pasast. Mondjuk egyedül is el tudsz bánni fele, te is férfiből vagy és tudod,hogy hol kell bántani. Ott rugd, ahol a legjobban fáj neki. A kapálózás is bejön, rugdosd, harapd, csapkodd mindent ami fáj neki. Sok sikert!
2009. dec. 27. 12:58
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

10:44 minek szólnál te az ő szüleinek ? :D

a lényeg hogy szolj vkinek mert egyedül kicsinál , vagy menj bele hátha jó lesz.... xb

2009. dec. 27. 13:19
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
13:19 nem értem mi nem volt tiszta. Szerintem a szüleidnek kell szólni = szerintem szólj nekik. Biztos,hogy nekik szólnék először = én biztos a szüleimnek szólnék először nem a haverjaimnak,hogy megverjük. Például. Remélem elég mélyrehatóan kifejtettem. :)
2009. dec. 27. 19:07
 18/21 anonim válasza:
de rég írt már a srác, csak nem répázta meg az a pedofil :O
2009. dec. 28. 05:21
 19/21 anonim ***** válasza:
Könnyen lelehet verni egy hülye pedofil embert.-.-""""
2009. dec. 29. 22:43
 20/21 anonim válasza:
53%

Ő 14 éves a pali meg 35...

Valószíű ,hogy így működik ,hogy csak megveri.

Max elméletben ,vagy valami játékban...

2009. dec. 31. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!