Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik nem szeretik a csendesebb, visszafogottabb lányokat?
A pasik nagy része önmagát csapja be ezzel kapcsolatban.
A túl csendes, túl visszafogott lányokat nagyon kevesen szeretik. Főleg a visszahúzódóbb srácok nem.
Egy nagyon visszafogott és csendes lány ugye alig beszél, nem igazán kezdeményez, nem viszi a témát, ezért sokan feszélyezve érzik magukat a társaságában.
A férfiak, néhány kivételtől eltekintve inkább a vidám, beszédes, nyílt, cserfes, vicces lányokat szeretik, akik emellett nem félnek komolyabb dolgokról is nyíltan beszélni.
A 12-es sok igazságot írt. Viszont vannak olyanok, akiknek nem okoznak gondot a csendesebb nők. Tudniillik csak egyszer kell kicsalogatni a szellemet a palackból... Néha igencsak meglepő, hogy mi van egy-egy ilyen visszahúzódóbb nőben. ;)
26/F
Jo harsàny, vihogos libuska kell nekik, azoknak is akik tagadjàk, nem vagyok hülye.
24/N
"Jo harsàny, vihogos libuska kell nekik, azoknak is akik tagadjàk, nem vagyok hülye. "
- Sajnos ezzel éppen az ellenkezőjét bizonyítottad.
Ja, mert ugye biztosan csak a csendességeddel volt a baj, nem azzal, milyen primitíven látod a világot. És persze ugye az összes férfit kirpóbáltad, hogy ilyen általános véleményt megfogalmazz.
Férfiként hadd tudjam már jobban, mit érzek, bűrhoygan is okoskodsz. De hát már hozzászoktam, hogy a lányok mindig ki tudják oktatni a férfiakat, mi is kell valójában nekik. Engem személy szerint elriasztanak a harsányabb lányok, és tapasztalataim szerint ezzel nem vagyok egyedül. Ez akkor is tény, ha Te nem hiszed el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!