Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csendesebb, visszafogottabb lányt miért nem szeretnek a pasik?
Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok, de eddig mégis elhagytak a pasik, de sosem magyarázták meg miért. Csak bennem van a hiba. Nincs gond a külsőmmel, ápolt vagyok. Akivel ismerkedem, mindig beszélgetek vele, kedves vagyok hozzá. Bezzeg sok nálam rosszabb természetű lányt meg hogy szeretnek. L/192014. ápr. 5. 15:07
1/19 anonim válasza:
Én pont a csendes, visszafogottabb lányokat szeretem :)
19/D
3/19 anonim válasza:
Nem szabad általánosítani.Lehet,hogy eddig ilyennel találkoztál,de van aki pont ezt kedveli.
4/19 anonim válasza:
De szeretnek, csak épp nem a jóképű, magas alfahímek, akiket te kizárólagosan pasiszámba veszel.
7/19 anonim válasza:
Én épp ilyen csajt keresek,de Te nem jösz számításba mert fiatal vagy
8/19 anonim válasza:
Én nem szeretem a "bezzeg" lányokat. Idegesítőek és mások életével vannak elfoglalva.
9/19 anonim válasza:
Általában azért mert az ilyen lányok többsége önként soha nem szokta keresni azon srácok társaságát akikkel már megismerkedett.
Nem megy oda hozzá, nem kezdeményez beszélgetést csak mindig, nos csendes és visszafogott marad.
10/19 anonim válasza:
Mert csendes vagy,nem mutatsz érdeklődést és unalmas vagy feltehetőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!