Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan akinek csak a csendesebb, visszafogottabb lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm népszerű, sok haverja van, kicsit nagyszájú, habár nem valami jó pasi, de kedves stb. És neki az eddigi barátnői akiket ismerek, mind visszahúzódóbb volt, nem igazán társasági, átlagos külsővel. A cicababákat ki nem állhatja, állítása szerint. De a havercsajai meg mind nagyszájú, iszogatós, népszerű lányok. Szóval barátnőnek visszafogott, havernak meg nagyszájú lányok? Ilyen előfordulhat?
2013. febr. 5. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem.
2013. febr. 5. 12:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is. Főleg ha mozizás helyett jó lesz az otthoni házimozizás vagy kártyázás meg nem vagy divatkövető se.
2013. febr. 5. 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem bejöttek,csak nem kértek belőlem.:D
2013. febr. 5. 12:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Csak mert olyan fura, a nagyszájú csajok népszerűbbek. Meg én is visszafogottabb vagyok, csendes stb. És valamennyire bejön nekem ez a srác, mondom magamban, talán ÚGY érdeklem? Mert elég érdeklődő velem, mióta először beszélgettünk, azóta érzem felőle hogy szimpatikus vagyok neki.

De jóban van az egyik osztálytársammal, aki meg nagyszájú népszerű csaj, de elmondásuk szerint csak haverként tekintenek egymásra. Szó szerint azt mondta hogy "nem tudok rá nőként tekinteni" csak jókat lehet vele hülyülni, iszogatni meg hasonlók.

2013. febr. 5. 12:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem igen.
2013. febr. 5. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!