Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltem, hogy elveszítem! Nagyon rosszat csináltam?
"Nagyon rosszat csináltam?"
Igen!!!
Szia!
Ez nem volt szép tőled...nagyon nem. Nem gondoltad végig mi lesz akkor ha a barátod nem akarja majd? Miért kellett ilyen súlyos döntést hozni a jövőjéről neked ráadásul a tudtán kívül...
És egyáltalán. Te magad fel vagy készülve egy ilyen hatalmas feladatra mint egy gyerek felnevelése? 18 évesen? Még ha szereted is...de most könnyen lehet hogy három ember életét tetted tönkre egyetlen rossz ötlettel...
Na mindegy, nem akarlak bántani, sem ítélkezni, utólag amúgy sincs sok értelme, jelen helyzetből szerintem annyit tudsz csinálni hogy elmondod neki őszintén mi történt, valószínűleg ki fog borulni, de legalább a terhesség sorsáról a döntést együtt hozzátok meg végre. Ugyanis joga van beleszólni. Mert akár megtartjátok akár elvetetitek, ennek következményei lesznek az ő életében is. Nem is kicsik.
micsoda hazugságspirál :DD
teee, megfertőzted ezt a kapcsolatot :/
"nagyon elkezdtem élni"
látszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!