Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon féltem, hogy elveszítem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon féltem, hogy elveszítem! Nagyon rosszat csináltam?

Figyelt kérdés
Van egy barátom aki 20 éves és egy bandában gitározik, nem sok időnk van találkozni. Én annyira megszerettem hogy nagyon elkezdtem élni, hogy elveszítem, ezért csak egy megoldás jutott eszembe hogy megtartsam. Nem szedtem tovább a fogamzásgátló tablettákat, így terhes lettem, de most meg félek elmondani neki! Mit tegyek? 18/L
2014. máj. 23. 23:58
1 2
 11/17 anonim válasza:

"Nagyon rosszat csináltam?"

Igen!!!

2014. máj. 24. 00:23
 12/17 anonim válasza:

Szia!

Ez nem volt szép tőled...nagyon nem. Nem gondoltad végig mi lesz akkor ha a barátod nem akarja majd? Miért kellett ilyen súlyos döntést hozni a jövőjéről neked ráadásul a tudtán kívül...

És egyáltalán. Te magad fel vagy készülve egy ilyen hatalmas feladatra mint egy gyerek felnevelése? 18 évesen? Még ha szereted is...de most könnyen lehet hogy három ember életét tetted tönkre egyetlen rossz ötlettel...

Na mindegy, nem akarlak bántani, sem ítélkezni, utólag amúgy sincs sok értelme, jelen helyzetből szerintem annyit tudsz csinálni hogy elmondod neki őszintén mi történt, valószínűleg ki fog borulni, de legalább a terhesség sorsáról a döntést együtt hozzátok meg végre. Ugyanis joga van beleszólni. Mert akár megtartjátok akár elvetetitek, ennek következményei lesznek az ő életében is. Nem is kicsik.

2014. máj. 24. 00:24
 13/17 anonim ***** válasza:

micsoda hazugságspirál :DD

teee, megfertőzted ezt a kapcsolatot :/

2014. máj. 24. 00:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"nagyon elkezdtem élni"

látszik :D

2014. máj. 24. 00:32
 15/17 anonim válasza:
Beszélgettetek korábban arról mi lenne ha terhes lennél? Vagy még szóba sem került soha és most a semmire alapozva csináltad meg ezt a szép nagy katyvaszt?
2014. máj. 24. 00:32
 16/17 anonim ***** válasza:
18 évesen te sem az eszedről vagy híres, angyalom :DD
2014. máj. 24. 02:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Buta libák!Mikor értitek meg végre,hogy egy kisbabával nem lehet megfogni egy pasit!Istenem!
2014. máj. 24. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!