Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lesz velem? Lehet elveszíte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz velem? Lehet elveszítem? Nagyon megbántam amit csináltam. Hogy tegyem jóvá? Tippek?

Figyelt kérdés

Tobb mint masfel eve vagyok egyutt a baratommal. Az elejen o nagyon felos volt nem akart igazan baratnot nem is tudta h mit csinaljon. De en nagyon beleszerettem es mindent megtettem erte h egyuttlegyunk. Kitartasomnak hala belemszeretett. Aztan jottek a sotetebb idok.. Nagyon feltekeny volt sehova nem akart elengedni fenyegetett h nehogy elhagyjam. De en szerettem es ezert nem hagytam el. Aztan most az utobbi idobe fordult a kocka. Aztmondja h beleunt a sok konyorgesbe, elege lett, de nagyon szeret ezert nem akar elveziteni, de azota minden mas, siman elengedne akar fiuval is.. Elobe ugymond tok jol elvagyunk, de ha en nem irok akkor egesz nap nem irna nekem pl Facebookon. ( vagy csak nagyon ritkan ) megjavult az xboxa egyesz nap avval jatszik. Ugymond le*zar. Regen meg kb a wcre is elkisert volna mostanaba meg inkabb azt valasztja h kesobb talalkozzuk.. Ez nekem nagyon rossz :"( ha mondom neki h akkor hagyjon beken aztmondja h nemtud mert szeret. Mondtam neki h evvel a viselkedessel tonkre tesz es azt valaszolja h en mar ot tonkretettem ebbe az egy evbe. En nem akarom ot elhagyni mivel almaim pasija es nagyon szeretem.

Tudom h most azt fogjatok irni h ezt megszivtam vagy gondolkodtam volna elobb.. De a viselkedesevel ugymond taszitott el magatol. De nem tudom miert barmit csinalt en szeretem.

Valami tippek h h legyen ujra az ami regen volt ??

Koszonom a valaszokat !!

2014. jan. 5. 19:24
1 2
 1/15 anonim válasza:
szerintem már nem is szerelmes beléd csak veled maradt mert nem akar teljesen egyedül lenni... most mégis ki csinál ilyet?
2014. jan. 5. 19:27
 2/15 anonim ***** válasza:
Ez valahogy olyan "szánalom" kapcsolat már :s Le kéne ülnötök egymással és megbeszélni a dolgokat.
2014. jan. 5. 19:28
 3/15 sajtosmákosbabkonzer ***** válasza:
csak elmult a rózsaszín köd. ha tényleg szeretitek egymást akkor csak átkell vészelni ezt a nehéz időszakot és ha beleszoktok abbe az "új" rendszerbe minden megy tovább mintha mi sem történt volna :D
2014. jan. 5. 19:28
 4/15 A kérdező kommentje:
Megbeszeltem vele szombaton. Mondtam neki h akkor hagyjon de mindig aztmondta h nem tud mert szeret csak elege van a viselkedesembol
2014. jan. 5. 19:29
 5/15 A kérdező kommentje:
Ha ujra rakerdezek akkor azt valaszolja h ne idegesitsem a hulyesegeimmel
2014. jan. 5. 19:35
 6/15 anonim ***** válasza:
Akkor marad a válaszút ha még arra se méltóztat, hogy meghallgasson. "PL: Tudom, hogy szeretsz de ha nem tudjuk ezt normálisan megbeszélni akkor kénytelen leszek szakítani! Szeretlek de az utóbbi időben ami köztünk van az nem mondható kapcsolatnak." Jó én nem értek ilyenhez igazából ez csak egy elmélet számomra. Valóságban bárhogy lehet.
2014. jan. 5. 19:51
 7/15 Költőnő? ***** válasza:

ha neki is fontos még kicsit is, akkor leül veled.

Ha nem, akk legalább tudod.

2014. jan. 5. 19:55
 8/15 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy igazabol hagynom kene de szeretem.. O egy evig volt igy h mindent megtett ertem most lehet azt varja h enis ezt tegyem ?mert mindig evvel jon h o bezzeg ezt meg azt csinalta meg o birta stb.. Csak eleg erzekeny lany vagyok.. :(
2014. jan. 5. 19:56
 9/15 anonim ***** válasza:
Összegezve: önző, semmit sem tesz érted, de azért követelőzik, és te vagy a rossz?
2014. jan. 5. 19:57
 10/15 A kérdező kommentje:
Mar leultunk megbeszelni de sehova nem jutottunk. Mindig azt mondja h o szeret es nem akar elhagyni csak elege van/volt a viselkedesembol( mert igaz neha eleg durva dolgokat vagtam a fejehez)
2014. jan. 5. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!