Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz velem? Lehet elveszítem? Nagyon megbántam amit csináltam. Hogy tegyem jóvá? Tippek?
Tobb mint masfel eve vagyok egyutt a baratommal. Az elejen o nagyon felos volt nem akart igazan baratnot nem is tudta h mit csinaljon. De en nagyon beleszerettem es mindent megtettem erte h egyuttlegyunk. Kitartasomnak hala belemszeretett. Aztan jottek a sotetebb idok.. Nagyon feltekeny volt sehova nem akart elengedni fenyegetett h nehogy elhagyjam. De en szerettem es ezert nem hagytam el. Aztan most az utobbi idobe fordult a kocka. Aztmondja h beleunt a sok konyorgesbe, elege lett, de nagyon szeret ezert nem akar elveziteni, de azota minden mas, siman elengedne akar fiuval is.. Elobe ugymond tok jol elvagyunk, de ha en nem irok akkor egesz nap nem irna nekem pl Facebookon. ( vagy csak nagyon ritkan ) megjavult az xboxa egyesz nap avval jatszik. Ugymond le*zar. Regen meg kb a wcre is elkisert volna mostanaba meg inkabb azt valasztja h kesobb talalkozzuk.. Ez nekem nagyon rossz :"( ha mondom neki h akkor hagyjon beken aztmondja h nemtud mert szeret. Mondtam neki h evvel a viselkedessel tonkre tesz es azt valaszolja h en mar ot tonkretettem ebbe az egy evbe. En nem akarom ot elhagyni mivel almaim pasija es nagyon szeretem.
Tudom h most azt fogjatok irni h ezt megszivtam vagy gondolkodtam volna elobb.. De a viselkedesevel ugymond taszitott el magatol. De nem tudom miert barmit csinalt en szeretem.
Valami tippek h h legyen ujra az ami regen volt ??
Koszonom a valaszokat !!
ha neki is fontos még kicsit is, akkor leül veled.
Ha nem, akk legalább tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!