Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit tudnék nyújtan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tudnék nyújtani egy lánynak egy párkapcsolatban, amiért érdemes lenne velem összejönni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok gazdag, nincs túl nagy péniszem, nem vagyok valami okos...

Mit ellenőrizhetnék még? Nem találtam semmit.

2014. máj. 22. 23:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ahhoz hogy bevonzz lányokat:

Légy tiszta, ápolt

Légy meglehetősen jó formában (nem kell halálra gyúrtnak lenned, de ha nem vagy elhízva vagy túl vékony az segít)

Öltözködj előnyösen

Légy könnyen megközelíthető (kommunikatív, barátságos, érdeklődő)

Ahhoz, hogy személyiséggel bevonzz és megtarts lányokat:

Légy udvarias

Légy humoros

Légy empatikus (lehessen veled beszélni, légy képes meghallgatni, megérteni, érdeklődj a lelkivilága iránt is, ha kell)

Légy megbízható

Ne légy csóró

2014. máj. 23. 04:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Ja, és legyen terved, céljaid.
2014. máj. 23. 04:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!