Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 éve élek egy elég jol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 éve élek egy elég jol müködö párkapcsolatban. Barátommal van egy közös haverunk akivel nagyon joban vagyunk, összejárunk stb. Érdemes lenne eldobni egy 3 éves müködö kapcsit ezért?

Figyelt kérdés
Nagyon jo barátom és néha jobban kedvelem egy barátnál. Ő többször porbált velem kapcsolatot létesiteni, állandoan mondja hogy szakitsak a barátommal és legyünk együtt stb. De még vagy egy millio ok van amiért nem lehetnénk együtt. Érdemes lenne egy 3éves kapcsolatot eldobni egy olyanért ami talán létre se jöhet?
2009. jún. 21. 01:45
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
ez nekem bűzlik! ne dobd el!
2009. jún. 21. 01:48
 2/6 A kérdező kommentje:

Egy éve ismerem a haveromat és nagyon jo fej megbizhato stb .

Lehet hogy csak a szexre hajt de nem hiszem .. csak olyan idegesitö h annyira ugy érzem h összejönnék vele de nem lehet eddig összesen 4 nyomos ok miatt sem.

2009. jún. 21. 02:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha úgy éred összejönnél a haveroddal,nem szereted a párod.Ezért kellene otthagyni,elengedni,hogy más oldalán boldog legyen.

Ne csapd be.

2009. jún. 21. 07:25
 4/6 anonim ***** válasza:
48%

Lehet, hogy meglepő lesz a válaszom: Próbálj meg megbarátkozni a gondolattal, majd rábeszélni a párodat, hogy csináljátok hármasban.

Ez az eset kisértetiesen emlékeztet a mienkre, azal a különbséggel, hogy mi házasok voltunk. Nálunk a barátom nem hajtott rá az asszonyra, hanem Ő volt, aki megkívánta a barátomat, de megcsalni viszont nem akart, és a szoros barátság miatt nem is tudot volna. Valahol még az idő is egybevág. Még csak 2 és fél éve voltunk együtt. Igaz, a megvalósításig eltelt egy esztendő. Nagy lelki tusát éltem át, mire el tudtam fogadni. A dolog végül is megtörtént. Persze nagyon fura volt számomra, hogy előttem csinálták, de ki lehetett bírni. Később még meg is kedveltem ezeket az összejöveteleket.

Ez természetesen csak egy tapasztalaton alapuló ötlet volt. Sok mindentől függ, hogy valaki le meri-e utánozni.

2009. jún. 21. 08:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A helyesírási hibák csak gépelési hibák!!!
2009. jún. 21. 08:28
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket!

Nem nem csalnám meg párom senkiért.

Az a baj h én nem csak szexuálisan vonzodok hozzá hanem érezelmileg is.

2009. jún. 21. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!