Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hová lett a pasikból a méltósá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová lett a pasikból a méltóság? Miért nem lehet méltósággal viselni, ha visszautasítanak?

Figyelt kérdés
Ha ti nem viselkedtek férfiként, az miért a nők hibája és miért várjátok, hogy akkor férfiként tekintsenek rátok?

2014. máj. 22. 13:49
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Nem válaszoltál a kérdésre Kérdező. Csak nem igazam volt?
2014. máj. 23. 10:35
 32/38 anonim ***** válasza:
Egyik kérdésre sem.
2014. máj. 23. 10:37
 33/38 A kérdező kommentje:
Ja, nekem nem para, ha visszautasítanak, eddig sem volt az, úgy voltam vele, hogy nem jöhetek be mindenkinek. De akár azt is csinálhatnám, amit az itten powerfiúk, hogy mindenhova beírom, hogy a pasik semmire se jók, elkezdhetnék bődületes általánosságokat szórni, simán mondhatnám másra, hogy hazug, csak meg teljesen mást tapasztalt, mint én stb. De nem csinálom, mert van méltóságom. Meg annyi eszem is, hogy más fele nyitok, ha tudom, hogy rossz helyen kopogtatok. De ez én vagyok. Tudom, sértve érzed magad, ezért beszélsz hülyeségeket. Ha kihagytam valamit, nyugodtan szólj.
2014. máj. 23. 10:53
 34/38 A kérdező kommentje:

De ha már itt tartunk, egy személyes példa. Pasimat 21 éves koráig elkerülték a csajok nagy ívben. Most 26, én vagyok a 3. barátnője, az előttem lévő nyitott kapcsolatot akart, amibe természetesen a srác nem ment bele. Nem voltak kalandjai. Ő is sok elutasítást kapott, mégsem hőzöngött, nem hordott le minden nőt a sárga földig és nem buzdított erre másokat. Miért? Mert ő egy igazi Férfi, van méltósága. Így is lehet. Meg ahogy ti csináljátok úgy is.

Remélem jó boxzsák voltam a számodra, most hogy kiadtad a feszkót, esetleg csinálj valami értelmeset, tápászkodj fel a nyomorodból és vesd bele magad az életbe.

2014. máj. 23. 11:01
 35/38 anonim ***** válasza:
Képtelen vagy elolvasni amit írok? Pedig meg mertem esküdni, hogy Magyarul volt. Ki hőzöng elutasítás után? Lehet most sem akadtam volna ki ha nem kavarod fel a s.zart. És még mindig nem válaszoltál. Nem az érdekel, hogy a pasidnak milyen nagylelkűen megengedted, hogy Veled legyen. Hanem, hogy TÉGED, nem a pasidat, hányszor utasítottak vissza? Mit tennél 50 visszautasítás után? (ezt úgysemtudod megválaszolni, őszintén, tuti nem) Mit vársz azoktól akiknek semmije sem maradt, hogy legyen méltósága, és mire legyen büszke? Mit csináljon? Asztalt? Miért a kérdés ha igazi férfi van melletted? Gondoltam, hogy női fejjel nem fog menni, mert akár csak minden nő, te is terelsz. De ha ennyire szakértő vagy, várom a tanácsodat mester. Válaszolj! Kérlek. És akkor jómodor letudva.
2014. máj. 23. 12:10
 36/38 anonim ***** válasza:

Utolsó! :) Én vagyok az első "vitapartere" ennek a... nőnek (?) Annyit tanácsolok neked, hogy ne is írj neki, sajnos az eddigi írásai alapján csak egy "falrahányt borsó"-típus. Bármit mondasz/mondunk neki (amik tényeken alapulnak legalább), azt vagy kikerüli, vagy másik témába vág, vagy esetleg egy "nem rád tartozikkal" lecsapja a labdát.

Minek koptasd a billentyűt? :)

2014. máj. 23. 17:36
 37/38 anonim ***** válasza:
Válaszoltam a kérdésére és gondoltam Ő is az enyémre. Adok- kapok elv, de látom, ez nem ilyen egyszerű. Gondoltam, ha Ő megkérdezi, hogy hol a méltóságom, én megkérdezem, hogy hol a tartása. De lehet még keresi.
2014. máj. 23. 17:57
 38/38 anonim ***** válasza:
Nagyon jók a válaszok.
2014. júl. 12. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!